Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Σοκ! Κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του επί 30 χρόνια


ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 - ΑΠΕ-ΜΠΑ
Οι αρχές στην επαρχία Τολίμα της κεντρικής Κολομβίας ανακοίνωσαν το Σάββατο την έναρξη έρευνας σε βάρος ενός άνδρα ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του επί 30 χρόνια, αλλά και τα οκτώ παιδιά που είχε αποκτήσει μαζί της.
Ο Αρσέμπιο Αλβαρες, 58 ετών, συνελήφθη την Παρασκευή στην πόλη Μαρικίτα, μετά από καταγγελία της 35χρονης κόρης του, Αλβα Νιδία Αλβαρες.
Σύμφωνα με την καταγγελία ο άνδρας έμεινε χήρος όταν η κόρη του ήταν 5 ετών, οπότε και άρχισε να την κακοποιεί. Η πρώτη της εγκυμοσύνη ήρθε όταν ήταν μόλις 9 ετών.
Συνολικά, είχε 14 κυήσεις εξαιτίας της σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα της. Γέννησε, ωστόσο, οκτώ παιδιά, πέντε κορίτσια και τρία αγόρια που είναι σήμερα από ενός έως 19 ετών.
Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Κολομβία ανέφεραν πως η γυναίκα αποφάσισε να υποβάλλει μήνυση εναντίον του πατέρα της όταν είδε στην τηλεόραση ρεπορτάζ για την υπόθεση του Αυστριακού πατέρα-αιμομίκτη, Γιόζεφ Φριτσλ, ο οποίος κρατούσε έγκλειστη την κόρη του Ελίζαμπεθ επί 24 χρόνια σε ένα υπόγειο και τη βίαζε συστηματικά.
«Αρχισε να σκέφτεται το γεγονός όταν είδε την υπόθεση του Αυστριακού ''τέρατος''. Συνειδητοποίησε ότι αυτό που της έκανε ο πατέρας της δεν ήταν φυσιολογικό», ανέφερε συγγενής της μιλώντας σε δημοσιογράφους.
Η ίδια η γυναίκα είπε ότι αποφάσισε να υποβάλλει μήνυση όταν είδε τον πατέρα της να προβαίνει στον ξυλοδαρμό των δύο από τα παιδιά τους, ηλικίας 2 και 5 ετών.
Τα παιδιά περιήλθαν στη φροντίδα μιας κρατικής υπηρεσίας περίθαλψης ανηλίκων.
Ο ίδιος ο Αλβαρες δήλωσε αθώος ενώπιον του δικαστή, υποστηρίζοντας ότι η 35χρονη δεν ήταν βιολογική του κόρη, αλλά «την είχε υιοθετήσει» και οι δυο τους «ερωτεύτηκαν». Προφυλακίστηκε και κρατείται υπό τη φρούρηση στρατιωτών καθώς στη χώρα έχει ξεσπάσει σάλος εξαιτίας της υπόθεσης.
Στελέχη υπηρεσιών και οργανώσεων για τα παιδιά κάλεσαν να επιβληθεί ισόβια κάθειρξη στον Αλβαρες, ο οποίος ήδη αποκαλείται «το τέρας της Μαρικίτα« από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Κολομβίας.

ΚΡΑΧΤΗΣ - kraxtis-gr.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: