Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Σκάνδαλο με ταινίες πορνό από την σύζυγο υπουργού

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 - ΑΠΕ- ΜΠΕ





Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στη Βρετανία, μετά την καταγγελία πολίτη ότι η υπουργός Εσωτερικών της χώρας Τζάκι Σμιθ περνούσε στα έξοδα του Κράτους ταινίες… ακατάλληλες για ανηλίκους, που νοίκιαζε ο σύζυγός της από Video Club. Η ίδια ζήτησε συγνώμη, λέγοντας ότι έχει γίνει κάποιο λάθος και ότι θα επιστρέψει τα χρήματα. Πάντως φήμες την θέλουν, να έχει εκνευριστεί με τον σύζυγό της για τα... γούστα του στις ταινίες.

Όμως και πριν από περίπου 1 μήνα είχε να λογοδοτήσει, για τα δύο σπίτια που διατηρούσε με τα λεφτά των φορολογούμενων πολιτών. Η Τζάκι Σμιθ είναι η πρώτη γυναίκα υπουργός Εσωτερικών της χώρας και ήθελε μάλιστα να εφαρμόσει σκληρές ποινές, σε εκείνους που εκμεταλλεύονται τις γυναίκες.








Τις ερωτικές τανίες της συζύγου υπουργού πλήρωνε το υπουργείο

Έκπληκτη η κοινή γνώμη της Μ. Βρετανίας παρακολουθεί την απίστευτη υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας, όταν βρέθηκε πως δύο ταινίες ερωτικού περιεχομένου, που ενοικιάστηκαν από συνδρομητικό κανάλι, χρεώθηκαν στο υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.

Τις ταινίες παρήγγειλε ο σύζυγος της υπουργού Εσωτερικών, Τζάκι Σμιθ, Ρίτσαρντ Τίμνεϊ, ο οποίος ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το περιστατικό, το οποίο συνέβη τον περασμένο Ιούνιο, όπως δημοσίευσε η εφημερίδα «Sunday Express».

«Λυπάμαι για την οποιαδήποτε ντροπή προκάλεσε στην Τζάκι. Κατανοώ απόλυτα το λόγο που πολλοί εκνευρίστηκαν και προσεβλήθησαν», είπε χαρακτηριστικά ο Τίμνεϊ.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η υπουργός Τζάκι Σμιθ απολογήθηκε για την ντροπιαστική αποκάλυψη και δεσμεύτηκε δημόσια να επιστραφούν τα χρήματα στο ταμείο του υπουργείου, ενώ τα βρετανικά ΜΜΕ είπαν ότι η ίδια δε βρισκόταν στο σπίτι της τις ώρες που προβλήθηκαν οι εν λόγω ταινίες.

Το απίστευτο είναι ότι η Τζάκι Σμιθ αποφάσισε να επιβάλλονται βαρύτερες ποινές σε όσους Βρετανούς συλληφθούν να κάνουν σεξ με ιερόδουλες, προκειμένου να πλήξει το λαθρεμπόριο γυναικών, που κρατούνται φυλακισμένες μέχρι να δεχτούν να κάνουν το επάγγελμα της ιερόδουλης, δίνοντας τα περισσότερα χρήματά τους στα «αφεντικά» τους.

ΚΡΑΧΤΗΣ - kraxtis-gr.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: