Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Τετάρτη, 11 Μάρτιος 2009



Φοβερό ταλέντο επιλογής υπουργών έχει ο αμέτοχος Κωστας. Σε περίοδο ύφεσης και πείνας, βάζει στο πιο καίριο πόστο του εθνικού εισοδήματος, τον τουρισμό, τον άσχετο Μαρκόπουλο που από χειρουργός καλείται να γίνει Ιησούς και να αναστήσει τη φθίνουσα τουριστική βιομηχανία. Με τι ασχολειται ο υπουργός Τουρισμού; Με τα πρωϊναδικα, τα παράθυρα και γενικώς ο,τι προβάλει την αφεντομουτσουναρα του και τη Ν.Δ. Μιλάει για τον τουρισμό; Όχι, βέβαια. Μιλάει για όλα τα άλλα, εκτός από τη θέση του.

Δεν τον ρώτησε κανείς χαζοβιόλης-παρουσιαστής για το ξήλωμα που έκανε (με μίσος) στην υποδομή του Σπηλιωτόπουλου (λες κι ήταν του ΠΑΣΟΚ ο προκάτοχος του) με αποτέλεσμα να παραλύσει και να είναι ανύπαρκτη η παρουσία του ΕΟΤ στη διεθνή αγορά, τη στιγμή μάλιστα που οι Τούρκοι και άλλοι γείτονες έχουν πέσει με τα μούτρα στη διαφήμιση και την πάσης φύσης προβολή τους.

Μαθημένος να «βάζει το μαχαίρι» ο άσχετος υπουργός ασχολειται ολημερις με τα ελικόπτερα του ΕΟΤ και την προσωπική του προβολή, και καθόλου με τα χάλια του τουρισμού που είναι ο πραγματικός του ασθενής. Οι ρουσφετολογικές επιλογές του Καραμανλή, καταστρέφουν το νούμερο ένα εθνικό προϊόν μας!

john

Δεν υπάρχουν σχόλια: