Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Τηλεθέαση: Η Τατιάνα Στεφανίδου μοιράζει την τράπουλα στο παιχνίδι που κερδίζει




....

Τηλεθέαση: Η Τατιάνα Στεφανίδου μοιράζει την τράπουλα στο παιχνίδι που κερδίζει

08:30 @ 12.02.2016
Τηλεθέαση: Η Τατιάνα Στεφανίδου μοιράζει την τράπουλα στο παιχνίδι που κερδίζει



Τι δείχνουν οι μετρήσεις για τις μεγάλες απογευματινές τηλεοπτικές μάχες;
Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις... Οκτώ είναι οι μονομάχοι που μπαίνουν στην αρένα κάθε απόγευμα, σε μια ζώνη που ο ανταγωνισμός είναι σκληρότερος από ποτέ. Εκπομπές ψυχαγωγίας, ενημέρωσης και μαγειρικής κονταροχτυπιούνται άγρια, αλλά, καθώς φαίνεται από τις μετρήσεις τηλεθέασης, οι μάχες δίνονται από τη δεύτερη θέση και κάτω. Η πρωτιά έχει περάσει εδώ και αρκετό καιρό σε συγκεκριμένα χέρια, με δικλείδα ασφαλείας την σημαντική απόσταση από όλους τους αντιπάλους.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, στην καλύτερη τηλεοπτική στιγμή της, περνάει καλά και κυρίως μαζί της περνούν καλά οι τηλεθεατές και είναι πολλοί αυτοί... Ευέλικτη και εύκολα προσαρμόσιμη στην επικαιρότητα, γρήγορη εναλλαγή θεματολογίας, ιδανικές αναλογίες ψυχαγωγίας και ενημέρωσης είναι τα βασικά στοιχεία που οδήγησαν την "Tatiana Live" στην κορυφή της προτίμησης του κοινού. Σε ένα υπερσύγχρονο πλατό, η καλοσκηνοθετημένη Τατιάνα καλωσορίζει τους τηλεθεατές στο "σπίτι" της κι εκείνοι την επισκέπτονται συχνά, κάθε μέρα.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η εκπομπή του Epsilon σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης στο σύνολο 20,2% και άφησε πολύ πιο πίσω τον ανταγωνισμό. Τα μηχανάκια της Nielsen χτύπησαν κόκκινο μετά τις 16:00, αγγίζοντας ακόμα και το 26,2%. Συγκεκριμένα, η κατάταξη διαμορφώθηκε ως εξής:
Tatiana Live - 20,2%
Κάντο όπως ο Άκης - 13,1%
Blind Taste - 11,6%
Masterclass - 11,5%
ΦΜ Live - 9,2%
Spata Live - 8,6%
Λογω TiVis - 6,4%
On ΕΡΤ - 3,8%


Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια: