Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016

Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας αν δεν πάρει πίσω τα μέτρα θα φύγει νύχτα και εξευτελισμένος

..

Ανακοίνωση
Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας αν δεν πάρει πίσω τα μέτρα θα φύγει νύχτα και εξευτελισμένος

«Αδιανόητο να ανακόψουν τα ΜΑΤ την κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα», τόνισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας 

Ο Τσίπρας αν δεν πάρει πίσω τα μέτρα θα φύγει νύχτα και εξευτελισμένος από την πρωθυπουργία, ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.  

«Η εθελόδουλη νεομνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα δεν θα πρέπει με κανένα τρόπο να διανοηθεί ότι μπορεί να επιχειρήσει με ΜΑΤ και αστυνομικές κλούβες να ανακόψει την είσοδο των τρακτέρ στην Αθήνα», σημείωσε.

O επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, εκτίμησε ότι «μια τέτοια επίδειξη ακραίας αστυνομοκρατίας και αυταρχισμού όχι μόνο θα ήταν ανεπίτρεπτη αλλά και θα κινδύνευε να προκαλέσει ανεξέλεγκτες συγκρούσεις και μακελειό, καθιστώντας την κυβέρνηση υπεύθυνη και υπόλογη για άκρως επικίνδυνες, ανώμαλες εξελίξεις».

«Τα ειρηνικά τρακτέρ είναι εργαλεία παραγωγής και μόχθου για τον αγροτικό κόσμο και σε καμία περίπτωση δεν ενοχλούν την Αθήνα και τους πολίτες. Αντίθετα, την πρωτεύουσα ενοχλούν και δυσφημίζουν ο αυταρχισμός, τα ΜΑΤ, τα δακρυγόνα, ο χημικός πόλεμος, η επίθεση στις συντάξεις και η επιχείρηση εξολόθρευσης της μικρομεσαίας αγροτιάς και της πρωτογενούς παραγωγής της χώρας», συνέχισε και κατέληξε λέγοντας «ο Αλ. Τσίπρας οφείλει να πάρει άμεσα πίσω τα αντιαγροτικά μέτρα, αν θέλει ειλικρινή διάλογο με τους αγρότες. Αν ο Αλ. Τσίπρας δεν πάρει πίσω το αντιασφαλιστικό και φορολογικό πακέτο μέτρων, τότε θα συντριβεί και θα φύγει νύχτα και εξευτελισμένος από την πρωθυπουργία, εν μέσω γενικευμένης κοινωνικής χλεύης, οργής και εξέγερσης».
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: