Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΑΤΜ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ!!!!
..

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΑΤΜ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ!!!!

Ο απόλυτος πανικός.
To τελευταίο ναυάγιο με τους δανειστές έχει προκαλέσει τεράστιο πονοκέφαλο και άγχος στους Έλληνες που έσπευσαν 'αρον άρον να αδειάσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς!

Ενδεικτικό είναι πως οι αναλήψεις του τελευταίου 24ωρου από τα γκισέ και τα ΑΤΜ των τραπεζών έφτασαν τα 600 εκατομμύρια ευρώ!
Περίπου 2,5 φορές πάνω από τις εκροές της Παρασκευής ήταν οι σημερινές αναλήψεις από τις τράπεζες, σύμφωνα με ανεπίσημους υπολογισμούς που έκαναν τραπεζικές πηγές λίγο πριν το κλείσιμο...
Τα χρήματα αυτά έκαναν φτερά από τις τράπεζες από τη στιγμή που άνοιξαν σήμερα το πρωί μέχρι και τις 2 και μισή το μεσημέρι. Μάλιστα σύμφωνα με τραπεζικούς κύκλους δεν μπορεί ακόμα να υπολογίσει κανείς τις εκροές που έγιναν μέσω ΑΤΜ μέσα στο υπόλοιπο της ημέρας.
Σε εκκρεμότητα αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών
Αν και πολλοί περίμεναν μεγαλύτερη νευρικότητα, ο όγκος των αναλήψεων δεν είναι αμελητέος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει σε εκκρεμότητα μεγάλος αριθμός αιτημάτων για αναλήψεις την αυριανή ημέρα, που αφορούν σε ποσά μεγάλα (π.χ. 30.000- 40.000 ευρώ), τα οποία δεν μπορούσαν να εξυπηρετηθούν άμεσα...
http://www.volcanotimes.com/2015/06/blog-post_756.html#more