Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Ιστοσελίδα προσέβαλε την μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη

..

Ιστοσελίδα προσέβαλε την μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη
Έρευνες προκειμένου να εντοπίσει τους ενόχους για την ιστοσελίδα που προσβάλει την μνήμη του Β. Γιακουμάκη πραγματοποιεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Την Κυριακή οι αστυνομικές Αρχές εντόπισαν το πτώμα του νεαρού άνδρα και πλέον βρισκόμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων της ιατροδικαστικής εξέτασης, τα οποία αναμένεται πως θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Την ίδια ώρα ωστόσο, άγνωστοι ανάρτησαν ιστοσελίδα στο διαδίκτυο με υβριστικά σχόλια προς τον Γιακουμάκη. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δέχθηκε βροχή καταγγελιών για το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να «κατέβει» το συγκεκριμένο blog από το ίντερνετ και παράλληλα να βρεθούν οι ένοχοι.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ελ. Ασ. «Η διαγραφή των προσβλητικών αναρτήσεων επιτεύχθηκε, ενώ θα ενημερωθούν οι γονείς του αποθανόντα για την παράλληλη άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων τους, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Ποινικό Κώδικα για προσβολή μνήμης νεκρού. Παράλληλα, θα συνεχιστούν οι έρευνες προκειμένου να απενεργοποιηθούν παρόμοια σχόλια σε άλλα sites και blogs».
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: