ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ: πρέπει να χυθεί άπλετο φως από τη δικαιοσύνη.- Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη


..
Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη εκφράζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Σακελλαρίδης , ο οποίος τονίζει ότι πρέπει να χυθεί άπλετο φως από τη δικαιοσύνη στην υπόθεση αυτή.
Ειδικότερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει στη δήλωσή του:
«Εδώ και ενάμιση μήνα παρακολουθούσαμε όλοι με αγωνία την υπόθεση της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Σήμερα εκφράζουμε την θλίψη μας και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του νεαρού καθώς και στους οικείους του.
Με αφορμή αυτή την υπόθεση είναι περιττό να τονίσουμε ότι πρέπει να χυθεί άπλετο φως από τη δικαιοσύνη.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης της σύνθεσης της νέας Κυβέρνησης, από τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015, στη Βουλή. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ: ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ Γ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ© ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ Γ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Τα φαινόμενα βίας απέναντι σε όποιον θεωρείται ανίσχυρος είναι μία μορφή κοινωνικού φασισμού και δεν πρέπει να γίνονται ανεκτά από κανένα και σε κανένα επίπεδο. Παγιωμένες πρακτικές υποβάθμισης τέτοιων φαινομένων και στρουθοκαμηλισμού είναι συνυπεύθυνες για το γεγονός ότι αυτού του τύπου η βία συνεχίζει να υπάρχει στην κοινωνία.
Ευθύνη της κοινωνίας είναι να απομονώσει τέτοιες πρακτικές. Η Πολιτεία θα λάβει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε αυτή την κατεύθυνση».