Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Διαγόρας Σεβαστής-Πύδνα Κίτρους 0-1 -ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.BINTEO

..
Διαγόρας Σεβαστής-Πύδνα Κίτρους 0-1 "Ψήλωσε" το ποδόσφαιρο στην περιοχή μας
Σε έναν από τους καλύτερους τελικούς που έγιναν έως σήμερα στην Πιερία από πλευράς διοργάνωσης και συμπεριφοράς ομάδων, κόσμου και εξωαγωνιστικού επιπέδου γενικότερα, η Πύδνα Κίτρους κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο και να στεφθεί κυπελλούχος ΕΠΣ Πιερίας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Από πλευράς αγωνιστικού επιπέδου σίγουρα η ποιότητα των παικτών των δυο συλλόγων προμήνυε καλύτερο θέαμα αλλά και πάλι στην αναμέτρηση δεν έλειπε ο καλός ρυθμός η εναλλαγή των φάσεων χωρίς να γίνει η πολύ μεγάλη με εξαίρεση κάποια μακρινά σουτ  τα οποία εξουδετέρωσαν οι δυο γκολκίπερ.

Η τύχη χαμογέλασε τους τυπικά φιλοξενούμενους στο 90΄όταν σε μια αντεπίθεση από δεξιά, ο Κυπαρίσσης είδε τον αμαρκάριστο Χρυσόπουλο που «τρύπησε» την άμυνα του Διαγόρα στον άξονα και με ωραίο πλασέ ο τελευταίος κατάφερε να σκοράρει και με το γκολ αυτό να δώσει το κύπελλο στην ομάδα του.

Νωρίτερα η ομάδα της Σεβαστής είχε ισορροπήσει το παιχνίδι με την απόδοση της, ανέβηκε πιο ψηλά και πίεσε για το γκολ με την Πύδνα όμως να χάνει δυο συνεχόμενες καλές ευκαιρίες σε σούτ που έγιναν και εξουδετέρωσε ο νεαρός Ευριπίδης Τσιλεγκερίδης.

Αξίζει να επαναλάβουμε ότι όλοι όσοι αγωνίστηκαν και αυτοί που ήταν στους πάγκους των δυο ομάδων, οι προπονητές και οι συνοδοί μαζί με τους φιλάθλους των δυο ομάδων, παρέδωσαν μαθήματα ποδοσφαιρικής συμπεριφοράς και κατάφεραν να «ψηλώσουν» το άθλημα στην όμορφη περιοχή μας.

Μαζί με την διοργανώτρια ΕΠΣ Πιερίας, τους άμεμπτους διαιτητές, την διασωστική ομάδα και όλους όσους συμμετείχαν, κατάφεραν παρά τις κακές καιρικές συνθήκες να μετατρέψουν τον αγώνα σε μια πανέμορφη ποδοσφαιρική γιορτή.

Πολύ καλή η διαιτησία του Πάνου Συμεωνίδη και των βοηθών του Τάσο Γιαμούζη και Γιώργο Θεοδώρου.

Διαγόρας Σεβαστής (Νίκος Θεοδοσιάδης): Τσιλεγκερίδης, Παπαδόπουλος Κ. (λ.τ. 85′ Μπαμίχας), Φορτομάρης, Ζανέτας, Ευθυμιάδης, Νατσίδης (λ.τ. 55′ Παπαδόπουλος Τ.), Μυστρίδης, Εφραιμίδης, Καλουσίδης, Καμπερίδης (67΄Μιχαηλίδης), Ανδρονικίδης.

Στην αποστολή ήταν και οι: Τζιάμας, Γκιλιάβας, Ελισιάδης, Μπάλαρης.

Πύδνα Κίτρους (Διονύσης Τοκατλίδης): Ίτσιος, Παπαστεργίου, Κολαξίδης, Δασκαλόπουλος, Κωτσιόπουλος, Θαμνόπουλος (68′ Τσιώμης), Σαββίδης, Αποστολίδης, Κυπαρίσης, Σιδηρόπουλος (78′ Σαμανίδης), Χρυσόπουλος (90+΄ Σέου).

Στην αποστολή ήταν και οι: Ρωμανίδης, Λαγδάρης, Τσικαδέρης, Κόιτς.

Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας: Η συνέντευξη τύπου (βίντεο)

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη τύπου μετά τον τελικό του Α΄ΔΑΚ και τη νίκη της Πύδνας επι του Διαγόρα με 1-0.




..


..





Διαγόρας Σεβαστής: Συγχαρητήρια στους διαιτητές του τελικού

Ο Διαγόρας Σεβαστής καταθέτει τα συγχαρητήρια του 
στην διαιτησία του τελικού κυπέλλου 
με την Πύδνα Κίτρους. 
 

Διαγόρας Σεβαστής: Συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Πιερίας και την Διασωστική Ομάδα Πιερίας

Ο Διαγόρας Σεβαστής αισθάνεται την υποχρέωση να συγχαρεί:

Την ΕΠΣ Πιερίας για την άψογη διοργάνωση του τελικού κυπέλλου.


Και να ευχαριστήσει:

Την διασωστική ομάδα Πιερίας καθώς και όλων όσων συνετέλεσαν ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά στον αγωνιστικό χώρο του Α΄ΔΑΚ.


Τα επινίκια της Πύδνας Κίτρους για το Κύπελλο στα αποδυτήρια



Της Ξένιας Τσαβέ
Στην ομάδα της Πύδνας Κίτρους άπαντες ζουν μεγάλες στιγμές! Ο σύλλογος κατέκτησε τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας απέναντι στον Διαγόρα Σεβαστής που έγινε στο γήπεδο της Α' ΔΑΚ, ενώ όπως βλέπετε και στη παραπάνω φωτογραφία φαίνεται να απολαμβάνουν τη νίκη και στα αποδυτήρια...
http://pieriasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: