Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ελπίζει ο Εργοτέλης, μοιρασιά στο Αγρίνιο

Υπερπολύτιμη νίκη πήρε ο Εργοτέλης με αντίπαλο τον Πλατανιά. 

Υπερπολύτιμη νίκη πήρε ο Εργοτέλης με αντίπαλο τον Πλατανιά.
Αμείωτο κράτησε το ενδιαφέρον των θεατών το ντέρμπι της Κρήτης, ανάμεσα στον ..
Πλατανιά και τον Εργοτέλη που φιλοξενήθηκε στα Περιβόλια. Αν και η ομάδα του Ηρακλείου βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο λεπτό εξαιτίας του γκολ του Γουνδουλάκη, με μία αντεπίθεση διαρκείας πέτυχε δύο τέρματα με τους Καλέ (66΄) και Γιουσούφ (86΄), πήρε μια πολύτιμη νίκη με 1-2 και ελπίζει σε παραμονή στη Σούπερ Λίγκα. Στο γήπεδο του Πλατανιά βρέθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, και παρακολούθησε την αναμέτρηση μαζί με τον αθλητικό διευθυντή των «ερυθρόλευκων», Πιερ Ισά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήθελε να δει τον στόπερ των γηπεδούχων, Γιάγια Μπανανά, και τον μέσο του Εργοτέλη Σάββα Γκέντσογλου.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά, Δημήτρης, Τετέ, Αγκιλέρα (80΄ Μαχαμάτ), Γουνδουλάκης (67΄ Μπεριάν), Τσουράκης, Μιλούνοβιτς (81΄ Μενδρινός), Τόρες. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Σαράνοφ, Λουβιόν, Φίντελεφ, Κοζορώνης, Καζναφέρης (74΄ Τζίλας), Τζανακάκης, Γκέντσογλου, Λυκογιάννης, Χαντί (60΄ Καλέ), Γιουσούφ, Παμλίδης (46΄ Ουλά).
Θέαμα υψηλού επιπέδου πρόσφεραν ο Παναιτωλικός και ο Ατρόμητος στο Αγρίνιο, όπου ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Η ομάδα του Περιστερίου προηγήθηκε στο 10ο δευτερόλεπτο με γκολ του Ούμπιδες. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις με τον Μπεχαράνο.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεφανάκος, Κούσας, Μπεχαράνο, Αλβες, Κάπελ, Γοδόι, Σκαραμοτσίνο (61΄ Κέβιν), Βιγιαφάνιες (64΄ Λάζαρ), Μαρτίνερς, Ετζενγκέλε, Φωτάκης (74΄ Βασιλείου). ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης, Κούρος, Αγκουαζί (46΄ Λαζαρίδης), Φυτανίδης, Μπρίτο (46΄ Παπάζογλου), Ναπολεόνι, Κιβρακίδης, Δημούτσος, Ούμπιδες, Πίτου Γκαρσία (76΄ Μπάλλας).
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: