Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Χατζηνικολάου για Σαμαρά: Του λείπει ο πολιτικός πολιτισμός (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νίκος ΧατζηνικολάουΟ Νίκος Χατζηνικολάου
“ Ως «πρωτοφανές που αποδεικνύει απουσία πολιτικού πολιτισμού», χαρακτήρισε ο δημοσιογράφος, Νίκος Χατζηνικολάου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε να μην παρευρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου..
να παραδώσει στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα ”
Ως «πρωτοφανές που αποδεικνύει απουσία πολιτικού πολιτισμού», χαρακτήρισε ο δημοσιογράφος, Νίκος Χατζηνικολάου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε να μην παρευρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να παραδώσει στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. 

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, έκανε μια μικρή ιστορική αναδρομή, ενθυμούμενος ότι στο παρελθόν ακόμα και σε ήττες με αντίστοιχη ή και μεγαλύτερη διαφορά, όχι μόνο δεν υπήρχε ανάλογη αντίδραση, όπως αυτή του Αντώνη Σαμαρά, αλλά υπήρχε άμεση αντίδραση με συγχαρητήριο τηλεφώνημα και στήριξη για την εθνική προσπάθεια στον επόμενο πρωθυπουργό. 

«Αυτό που με τρομάζει, κυρίως, δεν είναι τόσο η απουσία πολιτικού πολιτισμού, την βλέπουμε όλοι μας, την είδαμε και στην προεκλογική εκστρατεία με χαρακτηρισμούς βαρυτάτου επιπέδου, με την άρνηση του κ. Σαμαρά να προσέλθει σε τηλεοπτικό διάλογο με τον αρχηγό του αντίπαλου κόμματος και τώρα σε μια κορυφαία στιγμή, στην παραλαβή – παράδοση, με τον πρωθυπουργό να μην είναι παρών», τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου, για να προσθέσει ότι «είναι πραγματικά πρωτοφανές και αποδεικνύει απουσία πολιτικού πολιτισμού». 

Ο δημοσιογράφος, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «με τρομάζει για το τι σημαίνει πολιτικά αυτή η κίνηση. Σημαίνει, προφανώς, ένα νέο στυλ αντιπολίτευσης. Σημαίνει αντιπολίτευση πολύ σκληρή, πολύ άγρια, σε μια περίοδο που η χώρα έχει ανάγκη από το αντίθετο». 

Τέλος, ο Νίκος Χατζηνικολάου, σχολίασε όλα όσα ακούστηκαν από την πλευρά της ΝΔ για τον πολιτικό όρκο του Αλέξη Τσίπρα στο πρωθυπουργικό αξίωμα, σημειώνοντας με νόημα ότι «ο κόσμος αυτά τα αντιμετωπίζει με χαμόγελο και σημασία έχει μόνο ένα πράγμα. Αν αυτά, στα οποία ορκίστηκε ο κ. Τσίπρας θα γίνουν ή όχι». 
Δείτε το video από το enikos.gr:


Δεν υπάρχουν σχόλια: