Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Προχωρούν κανονικά… Κάθε άλλο παρά τους πτοεί το εκλογικό αποτέλεσμα.

kinima

Στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών φέρονται αποφασισμένοι να προχωρήσουν κανονικά στα επόμενα βήματα για την οργανωτική ..
συγκρότηση του κόμματος, με τις ομάδες πρωτοβουλίας να βρίσκονται ήδη σε εγρήγορση ενόψει του συνεδρίου του Κινήματος. «Είναι εκφρασμένη η άποψή μας ότι ‘τώρα αρχίζουμε’», λένε στενοί συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου, που δεχόμενα την παρότρυνση του κόσμου και δη πολλών νέων ανθρώπων να συνεχίσουν, εμψυχώνονται έτι περαιτέρω.
Όσο για την στάση τους σε σχέση με τη νέα κυβέρνηση, παρότι εκτιμούν ως πρώτο «αρνητικό δείγμα» την συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος έχει κατά καιρούς εκφράσει ακροδεξιές θέσεις, όπως λένε, τηρούν στάση αναμονής για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί η νέα κυβέρνηση και δηλώνουν πως θα καταθέτουν τις προτάσεις τους για λύσεις, ως να ήταν κοινοβουλευτικό κόμμα.

Εφόσον δε, διαπιστώσουν μία «στροφή στον ρεαλισμό», δεν έχουν κανένα λόγο να μη στηρίξουν με τις προτάσεις και τις ιδέες τους. Αυτό που σε καμία περίπτωση δεν θα κάνουν, θα είναι να προσχωρήσουν σε ακρότητες που θα θέτουν σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας…
 http://www.matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: