Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ο Κακλαμάνης πήγε σε όλες τις συγκεντρώσεις


Φτερά στα πόδια του έβγαλε ο Απόστολος Κακλαμάνης το βράδυ της Τετάρτης, καθώς πρόλαβε να παραβρεθεί και στο κλειστό του Σπόρτινγκ, αλλά ..
και του Πανελληνίου, όπου μιλούσαν αντιστοίχως οι κύριοι Βενιζέλος και Παπανδρέου.
«Συνεπής στη γραμμή της ενότητας και της πρόσκλησης στους ψηφοφόρους της παράταξης να στηρίξουν οποιοδήποτε από τα δύο ψηφοδέλτια επιθυμούν, χωρίς αντιπαραθέσεις, ο Απόστολος Κακλαμάνης παρευρέθηκε και στις δύο προεκλογικές συγκεντρώσεις, τόσο του ΠΑΣΟΚ, υπό τον Ευ. Βενιζέλο, όσο και του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, υπό τον Γ. Παπανδρέου».
Αυτό αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Γραφείου του πρώην προέδρου της Βουλής, κ. Κακαλαμάνη και σημειώνεται επιπλέον ότι «σε συνεργασία με ιστορικά και άλλα στελέχη που αποφάσισαν ν' αγωνιστούν για την επανασυσπείρωση της παράταξης, καλούν και τις δυο πλευρές να συνεργαστούν από την επομένη των εκλογών για ένα ΕΝΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ για την ανασυγκρότηση της μεγάλης δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης, στη βάση αρχών και με δημοκρατικές διαδικασίες».
«Άμεσος στόχος όλων», υπογραμμίζεται, «πρέπει να αποτελέσει η εφαρμογή ενός εθνικού σχεδίου αντιμετώπισης της κρίσης και των κινδύνων που απειλούν τη χώρα στο εσωτερικό και το εξωτερικό μέτωπό της, με εθνική ενότητα και ομοψυχία των πατριωτικών, κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων της πατρίδας». 
ΝΟΟΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια: