Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΣΜΑΔΑΚΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 
Εμμανουήλ Κοσμαδάκης
Υποψήφιος Βουλευτής Πιερίας
ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΣΜΑΔΑΚΗ
ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Επαναφορά και διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων
Μια επίσκεψη με μεγάλο συμβολισμό για ..
το χώρο της εργασίας πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής κ. Μανώλης Κοσμαδάκης στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα τεράστια προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κρίση και η εφαρμοζόμενη πολιτική της συγκυβέρνησης.
Από τη συνάντηση, με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου και τον Πρόεδρο κ. Βαλάση Κοτρώνη,  προέκυψε ότι μόνο με την αλλαγή των εργασιακών σχέσεων και της αντεργατικής πολιτικής και με την εφαρμογή αντιυφεσιακών πολιτικών μπορεί να προκύψει ανάπτυξη, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και απασχόληση.
"Χωρίς εθνικό ελληνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση δεν θα υπάρξει μέλλον για τους εργαζόμενους και τους ανέργους" τόνισε ο Κ. Κοσμαδάκης.
"Είναι επιβεβλημένη η συνεργασία των κοινωνικών εταίρων για την επαναφορά και διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, αλλά και η προστασία των ασθενών ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων".
"Το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών εκφράζει τις αξίες, τις αρχές και τις προοδευτικές πολιτικές που σήμερα λείπουν. Είμαστε έτοιμοι με ελληνικό σχέδιο να κάνουμε βαθιές τομές με διαφάνεια με λογοδοσία, με αξιοκρατία, με διαύγεια. Η Ελλάδα δεν χρειάζεται Μνημόνια" κατέληξε ο κ. Κοσμαδάκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: