Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Νέα υπηρεσία της Google εξαφανίζει τις διαφημίσεις!

Νέα υπηρεσία της Google εξαφανίζει τις διαφημίσεις! 
Νέα υπηρεσία της Google εξαφανίζει τις διαφημίσεις!Η Google ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ένα νέο project, το οποίο ονομάζεται Contributor και ο..
στόχος του είναι να εξαφανίσει όλες τις διαφημίσεις από το διαδίκτυο…
Φυσικά η κύρια προϋπόθεση για να μπορέσει να γίνει αυτό πραγματικότητα είναι οι επισκέπτες να κάνουν δωρεές στις διάφορες ιστοσελίδες για να μπορέσουν να συντηρούνται και να βγάζουν τα λειτουργικά τους έξοδα.
Δηλαδή με απλά λόγια αυτό που θα προσφέρει το Contributor σε όσους χρήστες γίνουν μηνιαίοι συνδρομητές (δίνοντας 1 έως 3 δολάρια τον μήνα), είναι επισκέψεις σε ιστοσελίδες χωρίς να βλέπουν καθόλου διαφημίσεις.
Για την ώρα το project αυτό είναι σε δοκιμαστικό στάδιο σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες όπου οι χρήστες μπορούσαν να πραγματοποιήσουν δωρεές και να μην βλέπουν διαφημίσεις.
Είναι πολύ σημαντικό να διευκρινιστεί ότι η συνδρομή στο Contributor απαλλάσσει τους χρήστες μόνο από τις διαφημίσεις της Google (Google Ads) και όχι από τις υπόλοιπες διαφημίσεις που φιλοξενούνται σε ιστοσελίδες.
Τέλος ένα μικρό μέρος των χρημάτων που μαζεύονται από τις συνδρομές πάνε στην ίδια τη Google ενώ τα υπόλοιπα πάνε στις ιστοσελίδες που εφαρμόζουν την υπηρεσία Contributor.

http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: