Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Αλβανοί χρησιμοποίησαν παιδιά για προβοκάτσια στο Ελλάδα-Σερβία

 
"Αλβανοί χρησιμοποίησαν παιδιά για προβοκάτσια στο Ελλάδα-Σερβία".Για προβοκάτσια των Αλβανών στο φιλικό Ελλάδα-Σερβία κάνει..
λόγο ο σερβικός Τύπος, ο οποίος φέρνει στην επιφάνεια VIDEO στο οποίο παρουσιάζονται τρία παιδάκια να σχηματίζουν τον αετό της αλβανικής σημαίας την ώρα της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου των Σέρβων.

Οι προκλήσεις των Αλβανών προς τους Σέρβους δεν έχουν τελειωμό σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο σερβικός Τύπος. Μετά τον χαμό στο Βελιγράδι στο ματς των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2016, αλλά και τα σκηνικά που έλαβαν χώρο στο "Λουίτζι Φεράρις" στο φιλικό με την Ιταλία, οι Αλβανοί ξαναχτύπησαν, όπως αναφέρει η σερβική "Alo!".

Για την ακρίβεια, φέρνει στην επιφάνεια ένα VIDEO από το φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Κρήτη μεταξύ Ελλάδας και Σερβίας την Τρίτη 18/11 (0-0), στο οποίο παρουσιάζονται τρία παιδάκια να σχηματίζουν τον αετό της αλβανικής σημαίας την ώρα της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου των Σέρβων.

Ακόμη, φιλοξενούνται δηλώσεις "ενός μέλους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, το οποίο ανέφερε ότι: "Kανείς από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας της Σερβίας δεν έκανε παράπονο γι' αυτό το θέμα, απ' όσο γνωρίζω. Δεν ξέρω αν ακούστηκε, αλλά το κοινό πριν την έναρξη του αγώνα φώναζε “Σερβία, Σερβία” και η ομάδα μας ευχαρίστησε για τη φιλοξενία".

Τέλος, όσον αφορά τη στάση της Σερβικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η "Alo!" επισημαίνει πως: "Η Σέρβικη Ομοσπονδία έχει αποφασίσει να μην ασχοληθεί με το θέμα περαιτέρω, γιατί πρόκειται για παιδιά και είναι ξεκάθαρο ότι μανιπουλάρονται και χρησιμοποιούνται για πολιτικούς σκοπούς".

Δείτε το χαρακτηριστικό VIDEO:



http://www.contra.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: