Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ιδού ο μακελάρης του Μικρολίμανου ΙΣΤΟΡΙΚΟ.ΒΙΝΤΕΟ

 
Ιδού ο μακελάρης του Μικρολίμανου.Σε πλήρη εξέλιξη και προς πάσα κατεύθυνση κινούνται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό του άνδρα,
ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου άνοιξε πυρ με Καλάσνικοφ στο νυχτερινό κέντρο "Έτσι απλά..." στο Μικρολίμανο, τραυματίζοντας 15 θαμώνες και προκαλώντας σοκ στο πανελλήνιο.
Η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του: Πρόκειται για τον 31χρονο Αλβανό Μπάκο Αρμπέρ, ο οποίος φέρεται να έχει σχέσεις με κυκλώματα της νύχτας.
Δεν δόθηκε ωστόσο επισήμως η φωτογραφία του δράστη, καθώς εκκρεμεί η σχετική εισαγγελική διάταξη.
Ωστόσο πολλά ΜΜΕ πρόβαλαν μία φωτογραφία στην οποία φέρεται να απεικονίζεται ο δράστης, ενώ κυκλοφόρησε ότι ο δράστης της αιματηρής επίθεσης
Την ίδια ώρα, νέο βίντεο- ντοκουμέντο από το μακελειό στον Πειραιά δόθηκε στη δημοσιότητα.
Σε αυτό απεικονίζεται ο μακελάρης του Μικρολίμανου να κατευθύνεται προς το μπαρ, κρατώντας το Καλάσνικοφ.
Κατόπιν, εξέρχεται με αργό βηματισμό, κοιτάει πίσω του και φεύγει τρέχοντας.
Δείτε το βίντεο:




..

http://admin.nooz.gr/Uploads/makelarhs231114.jpg
Αυτή είναι η φωτογραφία που κυκλοφόρησε σε πολλά Μέσα Ενημέρωσης. Δεν πρόκειται πάντως για επίσημη φωτογραφία από την ΕΛ.ΑΣ.


Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής 9 άτομα με τραύματα στα χέρια και στα πόδια, ενώ άλλοι έξι πήραν εξιτήριο αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες.


"Απόψε θα πεθάνετε όλοι"

http://admin.nooz.gr/Uploads/mikrolimano2311141.jpgΟι αστυνομικές έρευνες εστιάζονται στο κέντρο της Αττικής, αλλά και εκτός Αθηνών. Σε επιφυλακή είναι η αστυνομία στα σύνορα ώστε να αποτραπεί το ενδεχόμενο να διαφύγει ο δράστης.

Η Ασφάλεια έχει στη διάθεσή της φωτογραφία του δράστη και βίντεο από το σημείο της επίθεσης.

Αυτό που εξετάζουν ανώτεροι αστυνομικοί της Ασφάλειας είναι αν θα πρέπει να δοθεί η φωτογραφία του δράστη στη δημοσιότητα με εισαγγελική παραγγελία. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Αλβανό, ιδιαίτερα επικίνδυνο, που δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να σκοτώσει.

Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει λόγο για "μανιακό και άκρως επικίνδυνο" άτομο, που φέρεται να έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για τις σχέσεις του με άτομα του κοινού ποινικού δικαίου, τα οποία -μεταξύ άλλων- διακινούν όπλα, ναρκωτικά και εμπλέκονται σε υποθέσεις πορνείας.

Μάλιστα ο δράστης φέρεται να εμπλέκεται και σε άλλα ένοπλα αιματηρά περιστατικά στο παρελθόν με έναν νεκρό, αλλά και σε υποθέσεις της νύχτας.

Ειδικότερα, δεν αποκλείεται πάντως να σχετίζεται με: Την επίθεση σε καφενείο στον Άγιο Παντελεήμονα, στις 6 Νοεμβρίου, την ένοπλη επίθεση σε μπαρ στη Μιχαλακοπούλου τον περασμενο Οκτώβριο και την επίθεση στο Μεταξουργείο όπου είχε σκοτωθεί ένας θαμώνας.

Επίσης, επειδή σε προηγούμενες επιθέσεις ο φερόμενος ως δράστης είχε συνεργό που οδηγούσε το τζιπ από το οποίο πυροβολούσε, οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι πιθανώς αυτός μπορεί να κρύβει τον πιστολέρο του Μικρολίμανου.

Το επίμαχο Καλάσνικοφ
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη βαλλιστική έρευνα φέρεται να προέκυψε πως το Καλάσνικοφ που χρησιμοποίησε ο μακελάρης στο Μικρολίμανο είναι διαφορετικό από εκείνο της επίθεσης στο Μεταξουργείο.


http://admin.nooz.gr/Uploads/mikrolimano2311142.jpg
Το χρονικό της επίθεσης
Ο μακελάρης διασκέδαζε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο μπαρ "Έτσι απλά..." επί της Ακτής Δηλαβέρη, όταν αποχώρησε για περίπου 15 λεπτά, επιστρέφοντας, στις 4:15 τα ξημερώματα, έχοντας μαζί του το Καλάσνικοφ.
Αφού απείλησε πελάτες και υπαλλήλους, άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, προκαλώντας σοκ στους
παρευρισκόμενους. 

Μετά την επίθεση διέφυγε με όχημα, ενδεχομένως ταξί, ο οδηγός του οποίου αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης φέρεται να είχε συνομιλία με τα μέλη κάποιας παρέας προτού φύγει και επιστρέψει με το πυροβόλο όπλο.

Οι ίδιες πηγές σχολίασαν ότι το μένος του δράστη ήταν τέτοιο, που παρά τις φωνές και τον πανικό που επικρατούσε εκείνη την ώρα, φώναζε "απόψε θα πεθάνετε όλοι"

Τα αίτια της επίθεσης πάντως δεν έχουν διευκρινιστεί.
ΝΟΟΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια: