Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Europa League: Ετοιμοπόλεμοι ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και Αστέρας

Europa League: Ετοιμοπόλεμοι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Αστέρας.Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στη Γαλλία την Γκινγκάμπ (20.00/ΑΝΤ1ΤV και..
ant1news.gr), ενώ ο Παναθηναϊκός στην Πορτογαλία θα αγωνιστεί κόντρα στην Εστορίλ.
Για τις μάχες του Europa League την Πέμπτη ετοιμάζονται ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.
Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στη Γαλλία την Γκινγκάμπ (20.00/ΑΝΤ1ΤV και ant1news.gr), ενώ ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει για την Πορτογαλία, όπου την Πέμπτη (22.05) θα αγωνιστεί κόντρα στην Εστορίλ.
 

Εντός έδρας αγωνίζεται την ίδια ημέρα ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος φιλοξενεί (22.05) στην Τρίπολη την Παρτιζάν.
Πιο αναλυτικά, ο ΠΑΟΚ κυνηγάει το 2 στα 2 που θα τον βάλει για τα καλά σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Γκινγκάμπ. Ο δικέφαλος του βορρά βρίσκεται ήδη από χθες στην κωμόπολη Μπινίκ, με τους Γλύκο και Περέιρα να ταξιδεύουν κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή και να θέτουν υποψηφιότητα για συμμετοχή.
Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στους ομίλους, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Ντινάμο Μόσχας και θέλει μόνο νίκη κόντρα στην Εστορίλ. Ο Λαγός βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, όχι όμως και ο Μέντες, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα. Αντίθετα, στο γήπεδο της Εστορίλ ενδέχεται να βρεθεί ο πρώην ομοσπονδιακός μας τεχνικός και νυν προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος.

Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσει το βράδυ της Πέμπτης το γήπεδο «Θεόδωρος Κωλοκοτρόνης», στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Μετά το 1-1 στην Κωνσταντινούπολη, απέναντι στην Μπεσικτάς, ο Αστέρας κυνηγά τη νίκη αύριο κόντρα στην Παρτίζαν, προκειμένου να αρχίζει να ονειρεύεται για κάτι μεγάλο στη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ.

Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Γκινγκάμπ στην Γαλλία στις 20.00 ζωντανά τόσο από την τηλεόραση του ANT1 όσο και σε live streaming από το ant1news.gr.

Στην εκπομπή Europa League Live θα έχετε την ευκαιρία να δείτε γκολ και φάσεις από τους αγώνες Εστορίλ – Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης – Παρτίζαν αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης.
http://www.antenna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: