Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Πουλάκης για δηλώσεις Σκουρλέτη: Γιατί η εισαγγελέας δεν..

 
Πουλάκης για δηλώσεις Σκουρλέτη: Γιατί η εισαγγελέας δεν παρενέβη νωρίτερα;Μιλώντας στο Mega τη Δευτέρα, ο κ. Σκουρλέτης επικαλέστηκε ..
σχετικό δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο επιχειρηματίες φίλοι της κυβέρνησης «έχουν βγάλει κουμπαρά», για να βρεθούν οι 180 βουλευτές που θα εκλέξουν το νέο Πρόεδρο.
Αιχμές για την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Γκουτζαμάνη μετά τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη, άφησε μέσω του ΣΚΑΪ το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πουλάκης.

Μιλώντας στο Mega τη Δευτέρα, ο κ. Σκουρλέτης επικαλέστηκε σχετικό δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο επιχειρηματίες φίλοι της κυβέρνησης «έχουν βγάλει κουμπαρά», για να βρεθούν οι 180 βουλευτές που θα εκλέξουν το νέο Πρόεδρο.

«Από το δημοσίευμα έπρεπε να επέμβει ο εισαγγελέας, πριν 1 μήνα, είναι και λίγο ενοχλητικό» δήλωσε ο κ. Πουλάκης, προσθέτοντας ότι στις 5 Ιουλίου του 2014 σε συνέντευξή του ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ότι γίνονται παρά πολλές προσπάθειες συναλλαγής με πρόθυμους βουλευτές και όλα τα μέσα ο κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος είχε πει κάτι αντίστοιχο, χωρίς να αντιδράσει η Δικαιοσύνη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να γίνουν εκλογές για να μιλήσει ο λαός. Η κυβέρνηση θέλει να κερδίσει χρόνο» πρόσθεσε ο κ. Πουλάκης.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Σκρέκας ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα διακινούνται σενάρια για χρηματισμό βουλευτών και υπουργών το είπε και ο κ. Δραγασάκης φόρα παρτίδα κάνοντας λόγο για νομοθετικές πρωτοβουλίες με υπόδειξη επιχειρηματιών, η συμβαίνει κάτι και τα στοιχεία θα πρέπει να δοθούν, ή μιλάμε για κοινούς συκοφάντες που πρέπει να υποστούν τις συνέπειες γιατί αλλιώς αποσταθεροποιείται το πολιτικό σύστημα». «Καλά έκανε ο εισαγγελέας και παρενέβη για να ξεδιαλύνει αυτή την υπόθεση» συνέχισε. «Ψηφίζω Πρόεδρο της Δημοκρατίας, γιατί πιστεύω ότι θα είναι καταστροφή οι πρόωρες εκλογές» τόνισε.

Με τη σειρά του, το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Κουτρουμάνης έκανε λόγο για πόλωση και νοσηρό κλίμα, διερωτώμενος: «όσοι θέλουν εκλογές θα πρέπει να στρέφονται με αυτόν τον τρόπο σε εκείνους που δεν θέλουν; Είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων αν τροφοδοτούμε ένα νοσηρό κλίμα» τόνισε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κανένα συμφέρον να υιοθετεί δημοσιεύματα, με αυτή την έννοια είναι σαν να παραδεχόμαστε ότι οι βουλευτές θα πληρωθούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο για να υποστηρίξουν αυτό που θέλει το ένα ή το άλλο κόμμα» σχολίασε ο πρώην υπουργός.

Πηγή: http://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: