Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Επίθεση Σαμαρά κατά ΣΥΡΙΖΑ για τα περί χρηματισμού

 
Επίθεση Σαμαρά κατά ΣΥΡΙΖΑ για τα περί χρηματισμού βουλευτών.«Χαιρετίζω την παρέμβαση των Δικαστικών Αρχών για τα άθλια..
υπονοούμενα του ΣΥΡΙΖΑ περί χρηματισμού βουλευτών», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πρωθυπουργός έπειτα από την εντολή για τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής έρευνας από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ  περί χρηματισμού βουλευτών προκειμένου να εξασφαλιστεί η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σκουρλέτης, σε τηλεοπτική εκπομπή  επικαλούμενος Κυριακάτικο δημοσίευμα ανέφερε, μεταξύ των άλλων, τα εξής: «Εγώ διάβασα σε μια κυριακάτικη εφημερίδα ότι υπάρχουν κάποιοι φίλοι σας επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν βγάλει κουμπαρά υπέρ αυτού του σκοπού. Για να μαζέψουν τους 180. Έτσι διάβασα». Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δοθεί εντολή από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη προς στον Προϊστάμενο του Εφετείου Αθηνών για τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής έρευνας.

«Μόλις προχθές, είχα καταγγείλει τον κ. Τσίπρα στη Βουλή, για πρωτοφανή απόπειρα τρομοκράτησης του φρονήματος και σπίλωσης της συνείδησης όσων βουλευτών θα ψηφίσουν τον επόμενο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας» τονίζει ο κ. Σαμαράς και τον καλεί να  τεκμηριώσει αμέσως τις καταγγελίες του με ονόματα και στοιχεία.

«Διαφορετικά, αποκαλύπτεται ως παράγοντας αποσταθεροποίησης και υποκινητής πολιτικής ανωμαλίας, σε κρίσιμες για τον τόπο στιγμές» καταλήγει ο πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός την Παρασκευή στην ομιλία του στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως ο επικεφαλής του κόμματος «βάπτισε πως είναι ΣΥΡΙΖΑ όποιος βουλευτής δεν είναι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ».

«Και θεώρησε εξωνυμένους, αργυρώνητους τους βουλευτές που θέλουν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας … Παρεΐτσα οι συνιστώσες σας με την τρομοκρατία μπορούν να κάνουν, αλλά την ελληνική Βουλή δεν μπορείτε να την τρομοκρατείτε», τόνισε ο Πρωθυπουργός και πρόσθεσε μεταξύ άλλων πως ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί «ιδεολογική τρομοκρατία».

ΠΗΓΗ:http://www.naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: