Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ: Γιατί αποχωρήσαμε από το Δημοτικό Συμβούλιο



Υπό το κράτος ανεξήγητου φόβου και αγωνίας για την παρουσία και τον έλεγχο της αντιπολίτευσης, η διοίκηση του Δήμου Κατερίνης αποφάσισε ..
στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής 3/10/2014 να αποκλείσει τους δημοτικούς συμβούλους της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης από τις γενικές συνελεύσεις και τις επιτροπές που αφορούν σε Δημοτικές επιχειρήσεις και επιτροπές του Δήμου Κατερίνης.
Και μάλιστα σε Δημοτικές επιχειρήσεις όπως η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ του Κορινού, τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ Πάρκινγκ αλλά και την Κατασκευαστική «φάντασμα» του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Ελαφίνας ΚΑΔΚΕ. Επιχειρήσεις που στο πρόσφατο παρελθόν έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη, με αναπάντητα ερωτήματα και «σκιές» για την λειτουργία τους. Η Απόφαση της διοίκησης του Δήμου Κατερίνης ήταν πλήρης αποκλεισμός, για πρώτη φορά, κάθε αντιπολιτευτικής και ελεγκτικής παρουσίας.
Σε αυτή την «παρωδία», άμεσα, αφού ενημερωθήκαμε για τις προθέσεις του Δημάρχου όπως εκφράστηκαν από το γενικό γραμματέα του Δήμου, αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου καταγγέλλοντας την πλήρως αντιδημοκρατική και αδιαφανή πρακτική που επιβλήθηκε.
Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, κόντρα ακόμη και σε φωνές που με απλουστεύσεις ή ανερμάτιστες και επιτηδευμένες προσπάθειες να συγκαλύψουν την μεταστροφή τους σε αφανείς υποστηρικτές της Διοίκησης Χιονίδη, επιμένει στην θεσμική εκπροσώπηση της αντιπολίτευσης στα όργανα του Δήμου Κατερίνης.
Οι δημότες της Κατερίνης ας κρίνουν γιατί η διοίκηση του Δήμου Κατερίνης, φοβάται ή αποφεύγει με κάθε τρόπο την παρουσία και τον δημοκρατικό έλεγχο της αντιπολίτευσης στις δημοτικές επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: