Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Φερνάντο Ουσέρο : "Να ανεβάσουμε τον Αστέρα ψηλά"

 
Για τις βλέψεις του Αστέρα που ολοένα και μεγαλώνει, μίλησαν οι Φερνάντο Ουσέρο και Μπράιαν Αναλυτικά όσα δήλωσαν στην εφημερίδα "Real News":

"Μυστικά δεν υπάρχουν, πέρα από τη σκληρή δουλειά, την καθημερινή προσπάθεια και τη χημεία μεταξύ μας. Στην αρχή δεν μας υπολόγιζαν, ωστόσο μέσα από τους αγώνες κερδίζουμε την εκτίμηση και την αποδοχή των αντιπάλων. Και, πιστέψτε με, το συναίσθημα είναι μοναδικό. Δεν μ' αρέσουν τα μεγάλα λόγια, ούτε λέω ότι έχουμε ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση, παρά την πρωτιά. Θα πω, όμως, ότι είναι μεγάλη επιτυχία και είμαι βέβαιος πως όλα τα παιδιά θα δώσουμε και την ψυχή μας ακόμη για να ανεβάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται αυτή την ομάδα. Δεν σταματάμε, συνεχίζουμε", δήλωσε ο Ουσέρο.
Από την πλευρά του, ο Λούι, υποστήριξε: "Από την αρχή της χρονιάς στόχο είναι ο ίδιος: να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς του Αστέρα, είτε αγωνιζόμαστε στη Σούπερ Λίγκα είτε στο Europa League. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν πρόκειται να εφησυχάσουμε, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν ό,τι χειρότερο. Αντίθετα, μας περιμένει περισσότερη δουλειά για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Ο όμιλος εξακολουθεί να είναι δύσκολος και γεμάτος απρόοπτα. Έρχονται δύσκολα ματς και οφείλουμε να παραμείνουμε προσγειωμένοι, αλλά πάντα φιλόδοξοι και έτοιμοι για όλα".
http://www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: