Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Διαμαντίδης: "Το πρότζεκτ η προώθηση νέων παιδιών"

 
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για το στόχο που έχει ο μπασκετικός Παναθηναϊκός την τρέχουσα σεζόν και χαρακτήρισε πλεονέκτημα...
του Ολυμπιακού το χρονικό σημείο διεξαγωγής του ντέρμπι του Κυπέλλου.Συγκεκριμένα, μίλησε στο "Βήμα της Κυριακής":
Για το θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού και τη βία: "Είναι ένα πρόβλημα που δεν μπορούμε να το λύσουμε εμείς. Πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά και να το λύσουν οι αρμόδιοι. Το να βλέπεις να χάνεται μια ζωή σε ένα αθλητικό γεγονός είναι ό,τι χειρότερο. Μακάρι να βρεθεί μια λύση ώστε ακόμη και αν δεν το προλάβουμε εμείς, οι επόμενες γενιές αθλητών να μπορούν να αγωνίζονται σε ένα φυσιολογικό πλαίσιο, όπως συμβαίνει στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης".

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: "Για εμάς αυτό δεν είναι στα συν. Είναι πολύ δύσκολο, διότι παίζουμε με έναν αντίπαλο ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός, ενώ εμείς έχουμε τραυματίες, έρχονται καινούργιοι παίκτες και δεν κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση. Αυτά είναι τα δεδομένα, αλλά όταν μπαίνεις στο παρκέ, θέλεις πάντα να κερδίζεις και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό: "Το φετινό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού είναι να προωθήσουμε νέα παιδιά. Έχει έλθει καινούργιος προπονητής, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, και όσο περισσότερα παιδιά μπουν στην ομάδα και παίξουν, αυτό θα είναι το κέρδος για εμάς, αλλά και για τον Παναθηναϊκό τα επόμενα χρόνια. Στην Ευρωλίγκα ο στόχος δεν είναι το Final 4, όπως άλλες χρονιές, αλλά να περάσουμε την πρώτη φάση της Ευρωλίγκα".
http://prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: