Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ- Τα γκολ του Σαββατοκύριακου στα γήπεδα της Superleague

Μακ Κλάους
Δείτε σε VIDEO τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου στα γήπεδα της Superleague.Χαμηλά σκορ, αλλά
νίκες-χρυσάφι στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια για την 5η αγωνιστική της Superleague. Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε σπουδαίο διπλό στα Χανιά επί του Πλατανιά, η Ξάνθη με δέκα παίκτες κράτησε στην Νέα Σμύρνη, ενώ ο Ατρόμητος πήρε, σχετικά, εύκολη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.
Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στην αδύναμη Νίκη Βόλου με 1-0. Η Βέροια συνέχισε την εκπληκτική της πορεία, όπως και η Κέρκυρα, ενώ Εργοτέλης και Παναιτωλικός έμειναν στο 1-1. Τέλος ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-0 του ΟΦΗ στην Τούμπα.

Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης 0-1

Κακό παιχνίδι στα Χανιά ανάμεσα σε Πλατανιά και Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες εκμεταλλεύτηκαν ένα τραγικό λάθος του Μπανανά στο 87ο λεπτό και νίκησαν με 1-0.


Πανιώνιος - Skoda Ξάνθη 1-1

Η Ξάνθη προηγήθηκε στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος ισοφάρισε σε 1-1, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την ολική ανατροπή παρόλο που έπαιζε με παίκτη περισσότερο για 60 λεπτά. Χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες στο τέλος.


Ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-0

Με ένα γκολ του Καραμάνου στο 29', ο Ατρόμητος επικράτησε του Ολυμπιακού στο Περιστέρι με σκορ 1-0, υποχρεώνοντας παράλληλα τους "ερυθρόλευκους" στην πρώτη τους φετινή ήττα στο πρωτάθλημα.
Ads by NaewSavErAd Options


Παναθηναϊκός - Νίκη Βόλου 1-0

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Νίκης Βόλου με 1-0 χάρη σε γκολ του Ατζαγκούν σε ένα παιχνίδι όπου δεν απειλήθηκε λεπτό με τους πράσινους να χάνουν σωρεία ευκαιριών για ένα μεγαλύτερο σκορ.


Λεβαδειακός - Κέρκυρα 2-3

Η Κέρκυρα, με κορυφαίο τον Χαβίτο που πέτυχε δυο γκολ, νίκησε εκτός έδρας με 2-3 το Λεβαδειακό και έφτασε τους δέκα βαθμούς. Χωρίς νίκη οι Βοιωτοί.


Εργοτέλης - Παναιτωλικός 1-1

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο 24' με τον Μορένο αλλά ο βελτιωμένος στην επανάληψη Εργοτέλης ισοφάρισε με τον Λυκογιάννη, για το τελικό 1-1 στο Παγκρήτιο Στάδιο για την 5η αγωνιστική της Super League.
Ads by NaewSavErAd Options


Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα  2-0

Η Βέροια παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, νίκησε 2-0 και σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μεγάλο ματς από Καλτσά, Βελλίδη. 

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 4-0

Ο ΠΑΟΚ πήρε το μήνυμα από το... Περιστέρι και απάντησε με τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο απέναντι στον ΟΦΗ. Τιμήθηκε η μνήμη των έξι αδικοχαμένων των Τεμπών









/


Δεν υπάρχουν σχόλια: