Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ο γάμος της Ζωής, το στήσιμο του γαμπρού και ο Αλέξης! (Φωτό)

Ο γάμος της Ζωής, το... στήσιμο του γαμπρού και ο Αλέξης! (Φωτό) 
Ο γάμος της Ζωής, το... στήσιμο του γαμπρού και ο Αλέξης! (Φωτό) Ενας γάμος, διαφορετικός από τους άλλους, με όλα τα έθιμα, πλην εκείνου του...
παραδοσιακού πλέον πατήματος του ποδιού τελέστηκε το Σάββατο το βράδυ.
Ο λόγος για το γάμο της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου,  που παντρεύτηκε τον επί 10 χρόνια αγαπημένο της υποπλοίαρχο του εμπορικού ναυτικού Απόστολο Μαντή στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στα Λουτρά Αιδηψού παρουσία φίλων, συγγενών αλλά και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.
 
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έφθασε στην εκκλησία με μιάμιση ώρα καθυστέρηση, τηρώντας το έθιμο που θέλει την νύφη να στήνει τον γαμπρό. Την νύφη συνόδευε, όπως επίσης θέλει το έθιμο, ο πατέρας της Νίκος Κωνσταντόπουλος. Με το πού την παρέδωσε ο πατέρας της αποζημίωσε τον γαμπρό για την καθυστέρηση με ένα φιλί στο στόμα. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φορούσε ένα κατάλευκο νυφικό, σε γραμμή Α, με ουρά, ενώ είχε τα μαλλιά της χτενισμένα απλά, τραβηγμένα ελαφρά προς τα πίσω.
 
Το μακιγιάζ ήταν ιδιαίτερα διακριτικό και η κυρία Κωνσταντοπούλου πιο λαμπερή από ποτέ. Ο γαμπρός φορούσε ένα μπλε κοστούμι με έντονη γαλάζια γραβάτα και έφθασε στην εκκλησία με το αυτοκίνητο της βουλευτού, έναν γαλάζιο σκαραβαίο, με τον οποίο και αποχώρησαν παρέα μετά το μυστήριο. Ο προαύλιος χώρος της εκκλησίας ήταν στολισμένος με λουλούδια, ενώ σε ένα τραπέζι με ειδική διακόσμηση βρίσκονται γυάλες με λεμόνια, πιατέλες με εσπεριδοειδή, γλάστρες με άνθη. Φαναράκια και κεριά δημιουργούσαν μια ζεστή ατμόσφαιρα στο προαύλιο, ενώ βότσαλα κρεμασμένα με πολύχρωμες κορδέλες από τα κλαδιά ενός δέντρου, έχουν γραμμένα πάνω τα αρχικά του ζευγαριού. 
 
Οι γονείς της νύφης ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, με την μητέρα της κυρίας Κωνσταντοπούλου να μοιράζει ευχές τόσο προς τους νεονύμφους όσο και σε όσους παραβρέθηκαν στο μυστήριο. Στο γάμο το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας παρέα με την σύζυγό του Περιστέρα. 
 
Οι υπόλοιποι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν παραβρέθηκαν, αφού η κυρία Κωνσταντοπούλου και ο σύζυγός της θα δώσουν δεξίωση στην Αθήνα όπου θα είναι καλεσμένοι όλοι τους. Στο γάμο ήταν καλεσμένοι μόνο συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού. Μετά την τελετή του γάμου, ακολούθησε δεξίωση στο παραλιακό κλαμπ Ριβιέρα. Κουμπάροι ήταν οι φίλοι του ζευγαριού Μελίζα Μέγα και Χρήστος Κουλουμέντας. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Απόστολος Μαντής είχαν κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους. 
 
Ο σύντροφός της είναι υποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού, ενώ ο πατέρας του είναι συνταξιούχος καπετάνιος στα πλοία της πορθμειακής γραμμής Αρκίτσα – Αιδηψός και η μητέρα του φτιάχνει εκκλησιαστικές εικόνες. 
 
Το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν 10 χρόνια στα Λουτρά Αιδηψού, τόπο καταγωγής της μητέρα της νύφης και του γαμπρού, ένα μέρος όπου η βουλευτής έκανε τις διακοπές της από μικρό παιδί.
Πηγή: briefingnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: