Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Αχιλ Νεοκαισάρειας-Οπούντιος Μαρτίνου 2-2 (3-2 πέν.) - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Οπούντιος Μαρτίνου 2-2 (3-2 πέν.) Είχε Αλεξανδράτο!!Πολύ ωραίο παιχνίδι στη Νεοκαισάρεια με τον τοπικό Αχιλλέα
να καταφέρνει να πάρει την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι, απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Μαρτίνου.
Ο Οπούντιος στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στους Κατερινιώτες, προηγήθηκε δυο φορές αλλά και η ομάδα του Αποστόλη Στύλου είχε τις απαντήσεις στο σκοράρισμα ώστε να οδηγήσει το παιχνίδι στα πέναλτι και στο τέλος να χαμογελάσει αυτή.

Γκολ και φάσεις
13΄: Μπαλιά του Νικολόπουλου για τον επερχόμενο Στυλιανό που από πλεονεκτική θέση θα σουτάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
16΄: Βαθιά μπαλιά του Μπαρκώση ο Καπός με υπερένταση δε βρήκε την μπάλα απέναντι από τον Αλεξανδράτο.
21΄: Σέντρα του Καραγκούνη αυτή τη φορά ο Γασπαράτος δεν πρόλαβε να βάλει την προβολή απέναντι από τον Τσίμα.
35΄: Συνεργασία Γκριτζάπη – Μιμηγιάννη από δεξιά, τρίπαλ του τελευταίου και σέντρα για τον Νικολόπουλο, πρόλαβε όμως και έσωσε ο Αλεξανδράτος.
40΄: Σε μια φάση που ξεκίνησε από τον Καπό, ο Νικολόπουλος όπως και στο 13΄ θα σπάσει την μπάλα για τον Στυλιανό αριστερά κι αυτός με διαγώνιο σουτ αυτή τη φορά δε θα αστοχήσει για να γράψει το 0-1 μέσα σε πανηγυρισμούς.
41΄: Ο Καραγκούνης με προβολή προσπάθησε να ανταποδώσει άμεσα, ύστερα από σέντρα του Λαζαρίδη, η μπάλα όμως έφυγε μόλις άουτ.
49΄: προσπάθεια του Στυλιανού στο πρώτο δοκάρι για τον Νικολόπουλο που πρόλαβε τον τερματοφύλακα αλλά πλάσαρε άουτ.
52΄: Φάουλ του σπεσιαλίστα Νάκα «έγλειψε» το οριζόντιο δοκάρι του Τσίμα.
53΄: Κίτρινη Στον Στυλιανό.
60΄: Πλάγιο με τον Μπαρκώση λάθος κεφαλιά του Τασίδη θα στρώσει την μπάλα στον Πέππα που θα σουτάρει δυνατά όμως άστοχα.
64΄: Ραπτόπουλος τη σέντρα από αριστερά και εξ επαφής προβολή του Γασπαράτου άουτ στην καλύτερη φάση των γηπεδούχων στον αγώνα.
73΄: Σέντρα του Στυλιανού νέο λάθος του Τασίδη που ευνοεί και πάλι τον Πέππα το δυνατό σουτ του οποίου καταλήγει πάνω στον Αλεξανδράτο.
77΄: Ανατροπή του Νάκα από τον Γκριτζάπη, με το διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Στο επόμενο λεπτό ο Νάκας νικάει από το σημείο του πέναλτυ τον Τσίμα για το 1-1.
90+2΄: Φάουλ του Κλωτσοτύρα από αριστερά, προσπάθεια του Τσέλλου με την μπάλα να φθάνει στο Μαλέρδο που σκοράρει, αλλά υποδεικνύεται σε θέση οφ-σάιντ!
92΄: Μπαλιά του Δερμίση για τον Καραγκούνη και γύρισμα του τελευταίου για Παυλίδη τους χαλάει τα σχέδια ο Τσίμας.
100΄: Θαυμάσια μπαλιά του Βέλλιου, εξίσου όμορφο κοντρόλ και πάσα του Νικολόπουλου για τον Κλωτσοτύτρα που με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, 1-2.
104΄: Κόρνερ του Νάκα προσπάθεια του Παναγιωτίδη σώζει ο Τσίμας την ομάδα του από την ισοφάριση.
105΄: Δερμίσης για τον Παναγιωτίδη που πιάνει χλιαρό πλασέ στην αγκαλιά του Τσίμα.
109΄: Δοκάρι για τον Αχιλλέα σε σουτ του Παναγιωτίδη.
119΄: Συνδυασμός Λαζαρίδη, Κοτσιαρίδη, Καραγκούνη και κοντινό σουτ του τελευταίου για το 2-2.
Τα πέναλτι
Νάκας, απέκρουσε ο Τσίμας.
Μπαρκώσης, απέκρουσε ο Αλεξανδράτος.
Τσαγκαράκης 1-0
Κλωτσοτύρας 1-1
Καραγκούνης 2-1
Καπός απέκρουσε ο Αλεξανδράτος.
Κοτσιαρίδης 3-1
Τσέλλος 3-2
Παναγιωτίδης απέκρουσε ο Τσίμας
Νικολόπουλος απέκρουσε ο Αλεξανδράτος.
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Αποστόλης Στύλος): Αλεξανδράτος, Λαζαρίδης, Ραπτόπουλος (64΄ Δερμίσης), Ηλιάδης, Τασίδης, Οικονόμου, Παυλίδης (102΄ Παναγιωτίδης), Τσαγκαράκης, Γασπαράτος (64΄ Κοτσιαρίδης), Νάκας, Καραγκούνης

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Τσίμας, Μιμηγιάννης, Μπαρκώσης, Σπυριδάκης, Τσέλλος, Βέλλιος, Νικολόπουλος, Γκριτζάπης (91΄Μαλέρδος), Καπός, Πέππας (74΄ Κοντελές), Στυλιανός (81΄Κλωτσοτύρας)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Οπούντιος Μαρτίνου: Η Συνέντευξη Τύπου (βίντεο)
Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη τύπου των προπονητών των δυο ομάδων, μετά το ΠΑΙΧΝΊΔΙ κυπέλλου ανάμεσα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τον Οπούντιο Μαρτίνου:



.......
Αχιλλέας-Οπούντιος: "Άς αρχίσουν οι χοροί" (βίντεο)
Ο Χάρης Αλεξανδράτος έχει ήδη αποκρούσει 2 πέναλτι των παικτών του Οπούντιου και με μια απόκρουση ακόμη χαρίζει στους συμπαίκτες του την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
Δείτε τη συνέχεια και τους πανηγυρισμούς των παικτών και των ανθρώπων του Αχιλλέα:


http://pieriasport.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: