Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΤΕΡΙΝΗ.Ορίστηκαν οι 6 Αντιδήμαρχοι της Κατερίνης

Ορίστηκαν χθες το μεσημέρι με απόφαση του Δημάρχου, οι 6 Αντιδήμαρχοι της Κατερίνης.Πόπη Τζουμέρκα - Μπατάλα,Χρήστος Λεμονόπουλος,
Δημήτριος Βαϊνάς, Χρυσόστομος Κυραϊλίδης, Παναγιώτης Αθανασιάδης, Αστέριος Μπουσνάκης 
Τους νέους Αντιδημάρχους του Δήμου Κατερίνης μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου του 2017 όρισε με χθεσινή του απόφαση ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης.
Ο Δήμος Κατερίνης πλέον θα έχει έξι αντιδημάρχους και συγκεκριμένα τους κ.κ. Πόπη Τζουμέρκα - Μπατάλα, Χρήστο Λεμονόπουλο, Δημήτριο Βαϊνά, Χρυσόστομο Κυραϊλίδη, Παναγιώτη Αθανασιάδη και Αστέριο Μπουσνάκη, ενώ σε αυτούς προστίθενται και δέκα εντεταλμένοι σύμβουλοι.
Οι 10 εντεταλμένοι σύμβουλοι
Οι νέοι 10 εντεταλμένοι σύμβουλοι του Δήμου Κατερίνης είναι οι: Νίκος Παπαζιώγας, Ελευθεριάδου - Μελετλίδου Ροδή, Νίκος Κατανάς, Δημήτρης Ντούρος, Γιώργος Ίτσιος, Πιπίτσα Μακρίδου - Παρτσαλίδου, Γιώργος Γαβρίδης, Τσιουκάνης Κωνσταντίνος, Αλέκος Γιουμίδης και Λάζαρος Ντόντης.
Οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι επικουρούν τον Δήμαρχο στην άσκηση των καθηκόντων του, ορίζονται με απόφασή του και ασκούν τις αρμοδιότητες που τους αναθέτει. Πρόκειται για δημοτικούς συμβούλους του πλειοψηφήσαντος συνδυασμού και στο πλαίσιο του Καλλικράτη είναι άμισθοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: