Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΤΕΡΙΝΗ.Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για την 6η ΕΒΕΠ

Από τις 26 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου.Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για την 6η ΕΒΕΠ.Στο τελικό στάδιο εργασιών βρίσκονται
οι προετοιμασίες για την 6η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας - Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΒΕΠ) η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Σεπτεμβρίου έως και την 1 Οκτωβρίου, στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης.
Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας - Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με το Δήμο Κατερίνης και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης.
Για τους στόχους της έκθεσης μίλησαν χθες οι διοργανωτές που βρέθηκαν στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης για να επιβλέψουν τις εργασίες.

Ο κ. Χιονίδης

Ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης έκανε λόγο για μία έκθεση που ξεφεύγει πλέον από τα όρια του Νομού αλλά και της Κεντρικής Μακεδονίας. "Η έκθεση αυτή απέδειξε ότι σε καιρό κρίσης υπάρχουν τρόποι αντίδρασης της τοπικής οικονομίας" σημείωσε ο κ. Χιονίδης προσθέτοντας πως η στήριξη του δήμου είναι ιδιαίτερα δυναμική σ' αυτόν τον θεσμό που ξεκίνησε το Επιμελητήριο Πιερίας.

Τέλος ο Δήμαρχος Κατερίνης κάλεσε όλους τους συνδημότες μας αλλά και τους επισκέπτες της Πιερίας να επισκεφθούν την Έκθεση και να γνωρίσουν από κοντά τις τοπικές επιχειρήσεις και όχι μόνο".

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου

Την πεποίθησή του ότι η έκθεση για άλλη μια φορά θα γνωρίσει επιτυχία εξέφρασε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου σημειώνοντας πως πλέον οι διοργανωτές διαθέτουν πείρα πέντε επιτυχημένων διοργανώσεων, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το συνεχώς αυξανόμενο αριθμό εκθετών και επισκεπτών.

"Σήμερα, σε μια περίοδο που η οικονομική ανάπτυξη της χώρας αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση, η εξωστρέφεια και η υγιής ανταγωνιστικότητα είναι το βασικό κλειδί που επιβάλλεται να δώσει την ώθηση προς την κατεύθυνση της ανάκαμψης, είναι σύμμαχος του επιχειρείν στην επίτευξη του στόχου της εξωστρέφειας" υπογράμμισε ο κ. Χατζηχριστοδούλου.

Ο κ. Κουλούμογλου

Τέλος, ο κ. Μάρκος Κουλούμογλου πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Έκθεσης, αλλά και Α' αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας έδωσε στοιχεία που αφορούν την διοργάνωση.

Όπως είπε ο εκθεσιακός χώρος ξεπερνάει τα 5.200 τ.μ., ενώ οι εκθέτες είναι περισσότεροι από 130. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 95 επιχειρήσεις από την Πιερία και οι υπόλοιπες 40 περίπου από όμορους νομούς όπως π.χ. Βέροια, Θεσσαλονίκη, αλλά και την Αθήνα.

Ο κ. Κουλούμογλου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα στελέχη του Επιμελητηρίου Πιερίας που όλο αυτό το διάστημα εργάζονται πέραν του ωραρίου τους, έτσι ώστε για άλλη μια χρονιά η διοργάνωση να θεωρηθεί επιτυχημένη.

http://www.pierikoiantilaloi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: