Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Marine Le Pen - συνέντευξη με το SPIEGEL- προειδοποιεί Μέρκελ " Έκρηξη της ΕΕ " «Εγώ δεν κατηγορώ το δικό τους ηγέτες μας "

Wahlsiegerin Le Pen: "Vorwürfe mache ich unseren eigenen Anführern" 
Μετά το θρίαμβο του Εθνικού Μετώπου στις ευρωπαϊκές εκλογές η αρχηγός του κόμματος Marine Le Pen , Σε μια συνέντευξη με το SPIEGEL προειδοποιεί την καγκελάριο Μέρκελ  για το μίσος των γειτονικών χωρών - και δείχνει τον...
θαυμασμό της για τον Πούτιν και το Κρεμλίνο .
Νικητής των εκλογών Le Pen : «Εγώ δεν κατηγορώ το δικό τους ηγέτες μας "
Wahlsiegerin Le Pen: "Vorwürfe mache ich unseren eigenen Anführern"- η Marine Le Pen μετά από την καλή απόδοση του κόμματός της στις ευρωπαϊκές εκλογές , προειδοποίησε  και είπε ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ , δέν πρέπει να συνεχίσει τη λιτότητα , " Αν δεν βλέπει την απελπισία στην οποία υποβάλλονται άλλοι ευρωπαϊκοί λαοί , η Γερμανία θα κάνει το ίδιο απεχθείς », δήλωσε η πρόεδρος του κόμματος  γαλλικό Εθνικό Μέτωπο σε συνέντευξή του στο SPIEGEL .Το Εθνικό Μέτωπο είχε κάνει μια θριαμβευτική επιτυχία στις ευρωπαϊκές εκλογές πριν από μία εβδομάδα στη Γαλλία : Με μερίδιο ψηφοφορία μόλις κάτω από 25 τοις εκατό , έχει σαφώς κερδίσει και ήταν η πρώτη που καλλιεργούνται σε μια εθνική εκλογή ως το ισχυρότερο κόμμα στη χώρα .Η Μέρκελ υπερασπίζεται μια πολιτική που να είναι επωφελής για τη Γερμανία , αλλά και επιβλαβής για όλες τις άλλες χώρες , Le Pen , δήλωσε . " Πιστεύουν ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε πολιτικές ενάντια στους πληθυσμούς . " Αυτό θα « οδηγήσει σε μια έκρηξη της ΕΕ» . Ωστόσο , δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει στην Μέρκελ διότι ήθελε να διατηρήσει ένα ισχυρό ευρώ . « Κατηγορώ τους δικούς μας ηγέτες που δεν εκπροσωπούν τα συμφέροντά μας . Ένα ισχυρό ευρώ θα καταστρέψει τη χώρα μας . "Η ΕΕ επέκρινε τη Le Pen ως «αντι - δημοκρατικό τέρας " . Ταυτόχρονα, ήταν πεπεισμένοι ότι θα μπορέσουν να δημιουργήσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με άλλες χώρες της ΕΕ - σκεπτικισμό μέρη ένα κλάσμα .-η Le Pen υπερασπίστηκε επίσης τη συμπάθειά τους για τη Ρωσία στην Ουκρανία κρίση : « Έχω ένα ορισμένο θαυμασμό για τον Vladimir Putin , γιατί δεν μπορεί να είναι αυτή ή την άλλη χώρα για να επιβάλει αποφάσεις . " Ο Ρώσος Πρόεδρος πρώτα να σκεφτούμε το ενδιαφέρον της Ρωσίας . "Σε αυτό το σεβασμό που έχω για τον Πούτιν τον ίδιο σεβασμό όπως και για την κ. Μέρκελ . "
(το κείμενο σε μετάφραση του ΚΡΑΧΤΗ.. ίσως πυάρχουν και κάποια λαθάκια)

Δεν υπάρχουν σχόλια: