Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Νιου Γιορκ Σίτι: Βόμβα με Βίγια και Λάμπαρντ

Νιου Γιορκ Σίτι: Βόμβα με Βίγια και Λάμπαρντ  | onsports.gr
Οι Νταβίντ Βίγια και Φρανκ Λάμπαρντ αναμένεται να συνεχίσουν την καριέρα τους στο MLS και τους Νιού Γιορκ Σίτι σε δυο μεγάλες βόμβες στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Νέο ξεκίνημα κάνει η Νιου Γιορκ Σίτι στο πρωτάθλημα του MLS. Η συγκεκριμένη ομάδα, βρίσκεται εν…
ζωή τους τελευταίους 12 μήνες και αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο νέο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί.
Εκεί, μόνο ρόλο κομπάρσου δεν θα έχει, καθώς μπαίνει δυνατά στη σεζόν έτοιμη να κάνει τεράστιες μεταγραφές. Χρηματοδοτείται από τη Μάντσεστερ Σίτι που κάνει άνοιγμα και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και έχει ολοκληρώσει ήδη μία τεράστια μεταγραφή.
Ο λόγος για αυτή του Νταβίντ Βίγια. Ο πρώτος σκόρερ με την εθνική Ισπανίας, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Σίτι, με την παρουσία του να φουντώνει τις φήμες για τη μεταγραφή του στο σύλλογο από τη Νέα Υόρκη.
Ο ίδιος μάλιστα, επιβεβαίωσε πως αποχωρεί από την Ατλέτικο Μαδρίτης με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο επίσημο κανάλι των «ροχιμπλάνκος» με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για μία πρόταση που δεν γινόταν να έχει αρνητική απάντηση για τον Ισπανό διεθνή και την οικογένειά του.
«Με έπεισε η προοπτική και η ευκαιρία για την καριέρα μου και τη ζωή μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους συλλόγους που αγωνίστηκα, αλλά και τον Ντιέγκο Σιμεόνε για την ευκαιρία που μου έδωσε. Ήταν μία φανταστική σεζόν και θα είμαι για πάντα οπαδός της Ατλέτικο Μαδρίτης», είπε συγκεκριμένα.
Την ίδια ώρα, έγινε γνωστό πως ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την Τσέλσι, μένοντας ελεύθερος. Έτσι, η Νιου Γιορκ Σίτι του έκανε άμεσα πρόταση και όπως αποκαλύπτει η Mirror ο Άγγλος διεθνής απάντησε θετικά αφήνοντας τα… μπλε για πρώτη φορά ύστερα από 14 χρόνια.
http://www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: