Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Πρώτη στην Ευρώπη η Κατερίνα Νικολαΐδου στο μονό σκιφ...

Η Κατερίνα Νικολαΐδου υπερασπίστηκε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο μονό σκιφ ελαφρών βαρών, τερματίζοντας στην πρώτη θέση στον τελικό του Βελιγραδίου.
Η Κατερίνα....
Νικολαΐδου παραμένει η καλύτερη αθλήτρια στην Ευρώπη στο μονό σκιφ ελαφρών βαρών. Υπερασπίστηκε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στον τελικό της κατηγορίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στη λίμνη Σάβα στο Βελιγράδι.
Στον τελικό υπερίσχησε της Ολλανδέζας Μαρί-Αν Φρένκεν με διαφορά 1.5 δευτερολέπτου. Ο χρόνος της 21χρονης από την Κατερίνη ήταν επτά λεπτά και 33.120 δευτερόλεπτα. Η Φρένκεν ήταν δεύτερη με 7:34.950 και τρίτη η Γερμανίδα Λεόνι Πλες με 7:35.860.
 
Η Νικολαΐδου, κορυφαία αθλήτρια της χώρας μας το 2013, έκανε κακή εκκίνηση και μετά τα πρώτα 500 μέτρα ήταν τέταρτη για να ανέβει στη συνέχεια στην πρώτη θέση.
"Είμαι περήφανη και ευτυχισμένη. Για δεύτερη χρονιά έχω κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και κάθε χρόνο γίνεται ακόμα δυσκολότερο. Ένιωσα πως είχα μείνει πίσω στα πρώτα 500 μέτρα στην τέταρτη ή στην πέμπτη, δεν έχασα την καρδιά μου και βρήκα τη δύναμη να επιστρέψω", σχολίασε η νικήτρια.
Το 2013 είχε τερματίσει πρώτη στο ευρωπαϊκό της Σεβίλλης, δεύτερη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κορέας και νικήτρια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα για αθλήτριες κάτω των 23 ετών.
http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: