Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ΕΘΝΙΚΗ..Κάνα γκολάκι σεντερφορίσιο θα βάλουμε;

Κάνα γκολάκι σεντερφορίσιο θα βάλουμε; «Ντου από Παντού» για την εθνική που ψάχνει το γκολ για το μουντιάλ. Κάτι που φάνηκε και μετά το τελευταίο φιλικό με την Βολιβία, παρά..
τη νίκη.
Εντάξει, η Βολιβία δεν είναι και καμία υπερδύναμη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όμως ήταν καλό ότι την κέρδισε η εθνική μας. Πήρε, δηλαδή, λίγο τα πάνω της για το μουντιάλ που αρχίζει σε λίγα 24ωρα.
Κάνα γκολάκι σεντερφορίσιο θα βάλουμε;Σε άμυνα και χαφ
Κι ενώ τα πράγματα πάνε καλά στην άμυνα, ειδικά με τα στόπερ και μια χαρά σε χαφ και περιφερειακούς, υπάρχει θέμα με το γκολ από τους καθαρόαιμους επιθετικούς.
Κι άλλο χρόνο
Ο Κονέ πάτησε περιοχή και σκόραρε με την Βολιβία. Ο Κατσουράνης έβαλε το γκολ μετά το κόρνερ. Ναι, αλλά ο Γκέκας έχασε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, ενώ ο Μήτρογλου πάλι έδειξε ότι θέλει κι άλλο χρόνο για να βρει τα πατήματά του.
Είναι γκολτζήδες
Με λίγα λόγια, στο διάστημα που απομένει χρειάζεται να ανέβουν τα 9άρια της εθνικής μας. Και δεν νομίζω να αμφισβητεί κανείς ότι Μήτρογλου και Γκέκας είναι γκολτζήδες.
Η έφεση
Ούτως ή άλλως για σέντερ φορ, αυτοί οι δυο προορίζονται. Κι αν χρειαστεί μπορεί να παίξει εκεί και ο Σαλπιγγίδης ή ο Σαμαράς. Που, πάντως, δεν έχουν τέτοια έφεση στο γκολ όπως ο Μήτρογλου και ο Γκέκας.
Για το 1-0
Η εθνική, πάντως, έτσι κι αλλιώς δεν πηγαίνει στα παιχνίδια της για το 2-0 και το 3-0. Συνήθως της αρκεί το 1-0. Οπότε αν κρατάει πίσω και μπροστά σκοράρει είτε με κάποιο χαφ, όπως ο Κονέ, είτε από στημένες φάσεις, δεν υπάρχει και τόσο μεγάλο πρόβλημα.
Με ρυθμό
Αν, πάντως, ανεβάσουν ρυθμό τα επόμενα 24ωρα ειδικά ο Μήτρογλου, αλλά και ο Γκέκας, τότε οι πιθανότητες πρόκρισης αυξάνουν σημαντικά για την εθνική μας. Για να δούμε, αφού υπάρχουν κάποιες μέρες προπονήσεων ακόμα.

http://www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: