Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Εφημέριος:Φρικτές αλήθειες για τη σατανιστική δολοφονία

Εφημέριος Γλυφάδας:Φρικτές αλήθειες για τη σατανιστική δολοφονία
Ο εφημέριος του ιερού ναού Αγίου Κωνσταντίνου Γλυφάδας, πατέρας Τιμόθεος, έφερε στο φως κι άλλες πτυχές της υπόθεσης της ..
δολοφονίας της άστεγης, η οποία έγινε θυσία στο Σατανά από 21χρονο.
Σύμφωνα με τον εφημέριο, η 41χρονη είχε ψυχολογικά προβλήματα και ήταν πολύ μοναχική. "Η εικόνα να βλέπουμε αστέγους είναι λυπηρή", είπε ο πατέρας Τιμόθεος και πρόσθεσε: "Μπήκαμε σε μια διαδικασία να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την κοπέλα. Ήταν δύσκολο να βρούμε την οικογένειά της", είπε και συμπλήρωσε ότι η κοπέλα δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, καθώς αρνείτο τη βοήθεια και πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν αρχίσει να κοιμάται σε παγκάκια, είχε περάσει ερωτική απογοήτευση.

Εφημέριος Γλυφάδας:Φρικτές αλήθειες για τη σατανιστική δολοφονία  

Για την οικογένεια του 21χρονου σατανιστή, ο πατέρας Τιμόθεος αναφέρει ότι ήταν πολύ θρησκευόμενη και επιβεβαιώνει ότι ο 21χρονος είχε πει στους γονείς του ότι είναι ο θύτης της φρικτής δολοφονίας, αλλά εκείνη δεν τον πίστεψαν. Η μητέρα του, μάλιστα, πήγαινε συνέχεια στην εκκλησία και μετά το συμβάν.
Επίσης, ο πατέρας Τιμόθεος αποκάλυψε ότι υπήρχαν ενδείξεις ότι γίνονταν σατανιστικές τελετές στα παγκάκια της ίδιας πλατείας, μήνες πριν το συμβάν.
Ο 21χρονος, που σκότωσε την άτυχη γυναίκα και έγραψε το "666" με το αίμα της, θα εμφανιστεί ενώπιον των δικαστικών Αρχών την Πέμπτη 19 Ιουνίου. 
http://www.news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: