Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Κώστας Κουκοδήμος.Στις 11 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει..

Κώστας Κουκοδήμος.Στις 11 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά.Όπως κάθε χρονιά, στις 11 Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσει φέτος ..
η επόμενη σχολική χρονιά σύμφωνα με απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, όπως τόνισε σε δήλωσή του ο υφυπουργός Παιδείας κ. Κώστας Κουκοδήμος.
Παράλληλα δεν πρόκειται να υπογραφεί και η απόφαση για κατάργηση των δύο αργιών στα σχολεία, των τριών Ιεραρχών (30 Ιανουαρίου) και του Αγίου Ιωάννη μετά τα Χριστούγεννα (7 Ιανουαρίου).
Στόχος όπως τονίζει ο κ. Κουκοδήμος είναι να αντιμετωπιστούν μέχρι το Σεπτέμβριο οι ανάγκες που θα προκύψουν στις σχολικές μονάδες και επιπλέον «διότι θέλουμε να προλάβουμε να ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες μεταθέσεων, αποσπάσεων, αναπληρώσεων δασκάλων και καθηγητών».
 
Σύμφωνα με όσα επισημαίνει ο κ. Κουκοδήμος, το Υπουργείο επανεξετάζει συνολικά και το περιεχόμενο της Τράπεζας Θεμάτων στην Α' Λυκείου για την οποία υπήρξαν φέτος δυσλειτουργίες και προβλήματα αλλά και παράπονα από την εκπαιδευτική κοινότητα ως προς τον τρόπο λειτουργίας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: