Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ο 18χρονος ΔΑΛΑΜΗΤΡΑΣ

Ο 18χρονος Τόλης Δαλαμήτρας  είχε καταθέσει δεύτερη προσφυγή ια να μείνει ελεύθερος  απο τον Πιερικό, η συζήτηση της οποίας ...
θα γίνονταν στις 16-6-2014.Πλήν όμως η πλευρά του παίκτη ήλθε σε συμφωνία με τον Πιερικό και σήμερα υπογράφτηκε το συμφωνητικό της αμοιβαίας λύσης του συμβολαίου του.
Ο ποδοσφαιριστής έδιεξε έτσι ότι ουσιαστικά δέν είχε οικονομικές απαιτήσεις απο την ομάδα, αλλά επιζητούσε την ελευθέρα του. Ετσι συμφώνησε στην κοινή λύση του συμβολαίου και παραιτήθηκε απο τηνπροσφυγή, αφού δέν ήθελε να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στην ομάδα.
Οπως είναι πια΄γωνστό , ο νεαρός ποδοσφαιριστής  το καλοκαίρι απασχόλησε ομάδες της Θεσσαλονίκης μεταξύ αυτών και τον ΠΑΟΚ που ζήτησε να τον ετνάξει στο δυναμικό της Κ20,
 

Ο Πιερικός δέν συναίνεσε στην μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε στο ρόστερ του Πιερικού.
Λόγω της αδυναμίας απόκτησης φορολογικής ενημερότητας απο πλευράς του Πιερικού , δέν κατέστη δυνατόν να αγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής, δεν πήρε φέτος χρόνο συμμετοχής σε κάποιο παιχνίδι με τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Πιερίας, αλλά αγωνιζόταν με την  ομάδα Νέων.
Ίσως αυτός να αποτέλεσε και έναν απο τους λόγους που έσπρωξαν τον ταλαντούχο νεαρό παίκτη στην απόφαση του αυτή, ώστε να αποχωρίσει απο τον Πιερικό.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο Τόλης Δαλαμήτρας αποτελεί πλέον ένα απο τα ταλέντα που πολλές ομάδες επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αφού αποτελεί επένδυση για το παρόν αλλα και το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: