Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Γιώργος Φουστάνης - ευχαριστήριο στους συνδημότες μου

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj3qubL9LhU5TCoR49wWBEid4EYRVZ4NX7fwPWRjDI86rG_HGZbaYMe8-GV3kxw7R-ozL7I8DUGDhvWREc98V_1zpiQs8_qT7mLbQTTjLG0dV3hZ050YRPnAs0rTkUUoacyqbGWvWpBf4Q/s1600/1.jpg 
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους τίμησαν εμένα προσωπικά άλλα και το συνδυασμό μας με την ψήφο τους και τους διαβεβαιώνουμε,ότι θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης και των προσδοκιών τους.
Για τον συνδυασμό μας αρχίζει μια πραγματικά νέα εποχή. Η προσπάθεια και η πολιτική μας παρουσία μόλις .....ξεκίνησε με μια ισχυρή και συμπαγή, για ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ συνδυασμό. εκλογική βάση. Θα είμαστε παρόντες στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου μας και από της θέση της αντιπολίτευσης θα προσπαθήσουμε να είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας παρεμβαίνοντας όπου χρειάζεται, ασκώντας έλεγχο και δημιουργική κριτική στους διοικούντες το Δήμο μας.
Σε καμιά περίπτωση δεν αμφισβητούμε το αλάνθαστο κριτήριο των συμπολιτών μας, για τις επιλογές του, γι΄αυτό και εκφράζουμε τα συγχαρητήρια στους νικητές.
Γιώργος Φουστάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: