Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Σγουρός: «Ναι» σε ντιμπέιτ με τη Δούρου αρκεί να ζητήσει συγγνώμη

Σγουρός: «Ναι» σε ντιμπέιτ με τη Δούρου αρκεί να ζητήσει συγγνώμη
Πυρά κατά της αντιπάλου του Ρένας Δούρου, εξαπέλυσε το πρωί της Τρίτης ο περιφερειάρχης Γ. Σγουρός, υποστηρίζοντας ότι λασπολογεί εναντίον του.
Απαντώντας στην...
πρόσκληση της κ. Δούρου για ντιμπέιτ των δυο τους, υποστήριξε ότι ο όρος για να συμβεί κάτι τέτοιο, είναι είτε η Ρένα Δούρου να αποσύρει τις κατηγορίες περί διαπλοκής στο πρόσωπό του, είτε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.
Ο κ.Σγουρός επιστρέφοντας στην αντίπαλό του τα περί διαπλοκής, υποστήριξε πως η δική της διαφημιστική καμπάνια "είναι προκλητική ως προς την ποσότητα". "Είναι εξωφρενική η διαφήμιση που έχει πέσει. Και κατηγορεί εμένα για διαπλοκή. Μιλάνε για τους φτωχούς και από την άλλη πληρώνουν τόσα λεφτά για διαφήμιση", τόνισε ο κ. Σγουρός.
Σε ό,τι αφορά τη δήλωση στήριξης της Ν.Δ. δια στόματος κυβερνητικού εκπροσώπου, ο Γ. Σγουρός επισήμανε ότι η υποψηφιότητά του είναι ανεξάρτητη, αλλά δεν μπορεί να απαγορεύσει στα κόμματα να προχωρούν σε δηλώσεις στήριξης.
Ερωτηθείς για το ποσοστό που πήρε ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής Ηλ. Παναγιώταρος, έκανε λόγο για μια «θλιβερή ιστορία για την πατρίδα μας» και πως εκείνοι που σηκώνουν τη σημαία των ναζί «θέλουν ψυχίατρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: