Μιχαλολιάκος στον ΣΚΑΪ: Η Χρυσή Αυγή ψήφισε, με εντολή, τον Μώραλη στον Πειραιά - ΒΙΝΤΕΟ


http://www.opinionpost.gr/news/wp-content/uploads/2014/02/o-dimarxos-peiraia-k-basilis-mixaloliakos.jpg 

«Είναι γνωστό από τις δημοσκοπήσεις ότι το ποσοστό της ΧΑ είναι ενιαίο και υψηλό στο λεκανοπέδιο. Πώς έγινε στην Αθηνά να παίρνει 16% και στον Πειραιά 5%», δήλωσε με νόημα ο Βασίλης ....Μιχαλολιάκος.

Νέες βαριές καταγγελίες για το συνδυασμό Μώραλη-Μαρινάκη έκανε σήμερα Τρίτη ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι είχε δοθεί κεντρική εντολή από τη Χρυσή Αυγή να ψηφίσουν οι οπαδοί της το συνδυασμό Μώραλη. «Είμαι απολύτως βέβαιος για αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι γνωστό από τις δημοσκοπήσεις ότι το ποσοστό της ΧΑ είναι ενιαίο και υψηλό στο λεκανοπέδιο. Πώς έγινε στην Αθηνά να παίρνει 16% και στον Πειραιά 5%», δήλωσε με νόημα ο κ. Μιχαλολιάκος.

Κατήγγειλε επίσης ότι οι μπράβοι που προπηλάκισαν τον ίδιο και τους άλλους υποψήφιους στο εκλογικό κέντρο της Τζαβέλα το έκαναν παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως δήλωσε ο κ. Μηχαλολιάκος, «πραγματικοί αρχηγοί του συνδυασμού είναι οι κύριοι Μαρινάκης και Κόκκαλης και έχουν βάλει μπροστά τον κ. Μώραλη, ο οποίος δεν είναι αυτόφωτος πολιτικός»

«Είναι ένα παιδί υπουργού του ΠΑΣΟΚ που είχε προσληφθεί από τον [Σωκράτη] Κόκκαλη και ως παιδί υπουργού είχε θέσει υποψηφιότητα δύο φορές για την αυτοδιοίκηση, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί», σημείωσε.

Υπαινίχθηκε μάλιστα ότι αν εκλέγει ο κ. Μώραλης ουσιαστικά δήμαρχος Πειραιά θα είναι ο κ. Μαρινάκης.

«Εγώ αν εκλέγει θα συνεργαστώ μαζί του για τα προβλήματα του Πειραιά. Δεν ξέρω όμως αν ο κ Μαρινάκης θα αφήσει τον κ. Μώραλη να συνεργαστεί.

Είπε επίσης ότι είναι «γνωστές οι σχέσεις μεταξύ Μαρινάκη και του [Αχιλλέα] Μπέου, αλλά ο κ. Μπέος πήγε καλύτερα από τον κ. Μαρινάκη στο Βόλο».

Ανέφερε ακόμη ότι στον Πειραιά υπήρξε απίστευτη παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας, καθώς ο συνδυασμός Μαρινάκη-Μώραλη ξόδεψε παρά πολλά χρήματα.

Κατήγγειλε πως μέχρι και ιερείς μοίραζαν χαρτονομίσματα των 20 ευρώ μαζί με τα κοτόπουλα. «Όλες οι καταγγελίες που έγιναν επιβεβαιώθηκαν παρά τις διαψεύσεις του κ. Μώραλη.

«Δεν είναι τυχαίο που ο [Θοδωρής] Δρίτσας αναφερόταν σε αυτούς και όχι σε μένα που είμαι η Δημοτική πλειοψηφία. Όμως ο Πειραιάς την Κυριακή θα απαντήσει. Θα δώσει απάντηση δημοκρατίας και ήθους», συμπλήρωσε.

Ευχαρίστησε μάλιστα τον πρωθυπουργό που «πήρε μέτρα και στον Πειραιά κυκλοφορούμε και πάλι ελευθέρα».

Πηγή: http://www.skai.gr/