Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή του Σουμάχερ

contra.gr 
Ώρες αγωνίας για τον Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος έχει πέσει σε κώμα και υποβλήθηκε σε νευροχειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, καθώς είχε εγκεφαλική αιμορραγία. Tweet. Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή του Σουμάχερ. Προς (Συμπλήρωσε το e-mail του φίλου ...

Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή του Σουμάχερ

Ώρες αγωνίας για τον Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος έχει πέσει σε κώμα και υποβλήθηκε σε νευροχειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, καθώς είχε εγκεφαλική αιμορραγία.
Ο Γερμανός πιλότος τραυματίστηκε στο κεφάλι το πρωί της Κυριακής κάνοντας σκι σε χιονοδρομικό κέντρο της Γαλλίας. Ο Σουμάχερ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου μεταφέρθηκε λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του. Αρχικά είχε διακομιστεί με ελικόπτερο στο Μουατιέ. Η κατάσταση της υγείας του Γερμανού πρωταθλητή της Formula 1 επιδεινώθηκε μετά τις πρώτες ώρες της νοσηλείας του, γεγονός που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του.

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής και ο ειδικός νευροχειρουργός Ζεράρντ Σαγιάντ, ο οποίος μετέβη στην επαρχιακή πόλη της Γαλλίας από το Παρίσι προκειμένου να παρακολουθεί από κοντά την κατάσταση του επτάκις παγκοσμίου πρωταθλητή της Formula 1.
Αργά το βράδυ της Κυριακής, το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ ενημέρωσε, με ιατρικό ανακοινωθέν, για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, τονίζοντας: "Ο κύριος Σουμάχερ διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γκρενόμπλ στις 12:40 (τοπική ώρα) μετά από ένα ατύχημα στο σκι στο Μεριμπέλ στο τέλος του πρωινού. Είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικά τραύματα όντας σε κώμα κατά την άφιξή του, το οποίο απαιτούσε άμεση νευροχειρουργική επέμβαση. Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση".

  Χαρακτηριστική είναι η συμπαράσταση των συναθλητών του μέσω twitter, με τον Φελίπε Μάσα να εύχεται ταχεία ανάρρωση: "Προσεύχομαι για εσένα αδερφέ μου. Ελπίζω να αναρρώσεις γρήγορα. Ο Θεός να σε προστατεύει Michael".
Ο Τζένσον Μπάτον έγραψε: "Οι σκέψεις μου είναι με τον Μίκαελ Σουμάχερ αυτή τη δύσκοη στιγμή. Ο Μίκαελ έχει περισσότερο από κάθε άλλον τη δύναμη να το ξεπεράσει".
Άντριαν Σούτιλ: "Ελπίζω ο Μίκαελ Σουμάχερ να γίνει γρήγορα καλά. Εύχομαι ό,τι καλύτερο σε αυτόν και την οικογένειά του".
Ρομάν Γκροζάν: "Όλες οι σκέψεις μας στον Σούμι και την οικογένειά του. Ελπίζω να αναρρώσεις γρήγορα".
Ζαν-Ερίκ Βερν: "Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον Μίκαελ, ελπίζω όλα να πάνε καλά".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: