Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

«Κρυμμένες Αλήθειες»: Οι φήμες, το διαζύγιο του Χακί και ηκόντρα με τους παραγωγούς

Ποιο είναι το παρασκήνιο της τουρκικής σειράς «Κρυμμένες Αλήθειες»; Αρχικά μια φημολογία που συνέπεσε με την πρεμιέρα του σίριαλ αφορούσε το διαζύγιο του πρωταγωνιστή Μπουράκ Χακί με τη σύζυγό του, Σ… Περισσότερα »
Gossiptv.gr....

«Κρυμμένες Αλήθειες»: Οι φήμες, το διαζύγιο του Χακί και ηκόντρα με τους παραγωγούς

Ποιο είναι το παρασκήνιο της τουρκικής σειράς «Κρυμμένες Αλήθειες»;
Αρχικά μια φημολογία που συνέπεσε με την πρεμιέρα του σίριαλ αφορούσε το διαζύγιο του πρωταγωνιστή Μπουράκ Χακί με τη σύζυγό του, Σεμά Σιμσέκ, κάτι που τον έφερε στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος από τους δημοσιογράφους, οι οποίοι τον πολιορκούσαν αρκετό καιρό για μια συνέντευξη που θα συνδύαζε τη θέση του για τις «Κρυμμένες Αλήθειες» με όλο το παρασκήνιο για τη διάλυση της σχέσης του με τη γυναίκα του. Ο ηθοποιός είχε αρνηθεί έντονα να μιλήσει γι' αυτό σύμφωνα με το Tv Ζάπινγκ!
Μάλιστα έντονες ήταν οι φήμες που ήθελαν τη γυναίκα του να τον «έχει πιάσει» με άλλη! Επίσης η συνεργασία του Χακί με τους παραγωγούς του σίριαλ δεν τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο και μετά βίας έπαιξε στα τρία τελευταία επεισόδια.
Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι είχε προβλήματα με την παραγωγή και ήταν θέμα οικονομικής φύσεως, καθώς οι πληρωμές δεν γίνονταν εγκαίρως με συνέπεια ο πρωταγωνιστής να ακυρώσει το συμβόλαιό του! Όσο για τις τηλεθεάσεις της σειράς; Οι υπεύθυνοι του τουρκικού καναλιού ATV δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι κατάφερε να κοντράρει άλλες σειρές που ήταν ήδη πρώτες και έτριβαν τα μάτια τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: