Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Άννα Σαμπατακάκη

Η Εφημερίδα των Συντακτών 
Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Άννα Σαμπατακάκη. Η ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή της εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια της συναδέλφου στα 57 της χρόνια. Pin It. Η Άννα Σαμπατακάκη γεννήθηκε το 1956 στην Αθήνα. Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές ...

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Άννα Σαμπατακάκη

Η ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή της εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια της συναδέλφου στα 57 της χρόνια.
     
Η Άννα Σαμπατακάκη γεννήθηκε το 1956 στην Αθήνα. Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές της σπουδές αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικών Επιστημών της Παντείου Σχολής. Επιπλέον, σπούδασε θέατρο στα εργαστήρια υποκριτικής του Κώστα Καζάκου και του Βασίλη Διαμαντόπουλου.
Τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία ξεκίνησε από κλαδικά περιοδικά το 1989 ενώ στη συνέχεια το 1992 εργάστηκε στην εφημερίδα «Αυριανή» απασχολούμενη στο ελεύθερο, το οικολογικό και το γυναικείο ρεπορτάζ.
Το 1993 πήγε στον «Δημοκρατικό Λόγο» και το 1997 στη «Βραδυνή», όπου κάλυπτε το ρεπορτάζ του θεάτρου. Εργάστηκε, επίσης, στις εφημερίδες «Daily Times» και «Veto» καθώς και στο «Mega».
Συλλυπητήρια από ΕΣΗΕΑ και ΣΥΡΙΖΑ
Η ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή της εξέφρασε τη θλίψη της για τον πρόωρο θάνατο της δημοσιογράφου: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με ιδιαίτερη θλίψη ανακοινώνει την απώλεια της συναδέλφου Άννας Σαμπατακάκη, η οποία έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών. Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους της και αποχαιρετά την καλή συνάδελφο. Η κηδεία της Άννας Σαμπατακάκη θα γίνει στην Αρεόπολη Λακωνίας την Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2013 στις 2μ.μ. Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να παραβρεθούν στην κηδεία θα φιλοξενηθούν από την οικογένειά της».
Τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια της δημοσιογράφου εξέφρασε με ανακοίνωσή του και ο ΣΥΡΙΖΑ: «Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της αγωνίστριας δημοσιογράφου, Άννας Σαμπατακάκη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών».
efsyn.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: