Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Χατζάρας στο Metropolis: «Φέτος θα κριθεί ο Παπαδόπουλος»

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2013
Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο νέος προπονητής του Αιγινιακού, Γιώργος Χατζάρας, ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα, αλλά και στις εξελίξεις στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ:
 Αναλυτικά τα όσα τόνισε:
Για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του: «Δίνεται μια ευκαιρία στο Αιγίνιο να μπει δυνατά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει ένας πρόεδρος, ο Γιάννης Νιώπας, που έχει την οιονομική άνεση, και αυτό είναι που λείπει από τις ομάδες σήμερα. Όταν υπάρχει χρήμα, με λογική μπορείς να φτιάξεις καλή ομάδα. Στόχος είναι να εμφανιστεί η ομάδα αξιόπιστη αγωνιστικά, να είναι νοικοκυρεμένο σωματείο, και να αποκτήσει μεγάλο όνομα το σωματείο κάτι που δεν διαθέτει σήμερα».

 Για τον Ηρακλή και για την αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Θεόδωρου Παπαδόπουλου: «Είναι εξαιρετικός άνθρωπος ο Παπαδόπουλος, τον γνωρίζω προσωπικά. Δεν νομίζω ότι πήγαν άσχημα τα πράγματα φέτος για την ομάδα, δεδομένων των συγκυριών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μέχρι τελευταία στιγμή η ομάδα δεν ήξερε σε ποια κατηγορία θα παίξει. Αυτό είχε σαν συνέπεια να χτιστεί λάθος η ομάδα. Ο Παπαδόπουλος θα κριθεί ουσιαστικά την φετινή χρονιά, που ξέρει σε ποιο πρωτάθλημα και με ποιους αντιπάλους θα παίξει. Ο Ηρακλής είχε ένα μέτριο υλικό έναντι των άλλων ομάδων και σε βάθος χρόνου φάνηκε. Το ότι έφτασε να διεκδικεί την άνοδο μέχρι την τελευταία στιγμή στα πλέι οφ, οφείλεται αποκλειστικά στη φανέλα της ομάδας.

Για τις κινήσεις του ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι: «Σίγουρα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Έγιναν καλές μεταγραφές, ιδιαίτερη αυτή του Σκόνδρα που είναι καταξιωμένος νέος παίκτης. Ήταν μια πολύ καλή μεταγραφή με μέλλον. Έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα, ήρθε σε μεγαλύτερο σύλλογο, και θα κληθεί να αποδείξει πως μπορεί να γίνει ηγέτης. Ωστόσο, οφείλουμε να πούμε πως για κάνει το βήμα παραπάνω ο ΠΑΟΚ θέλει και άλλη ενίσχυση».


Για τον Τζεμπούρ και την πληροφορία πως είναι κοντά στον ΠΑΟΚ: «Αν ολοκληρωθεί τελικά η μεταγραφή θα είναι κάτι το εξαιρετικό. Δείχνει τσαμπουκά να παίρνεις παίκτη από τον πρωταθλητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: