Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΣΟΚ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ : ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ, ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ "ΚΡΑΧΤΗ"..

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2013 
Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Κατερίνης. Άνδρας έπεσε περίπου στις 10 η ώρα στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης στην πλατεία Ελευθερίας από την ταράτσα του Μεγάρου Παπαγεωργίου.
Αναστάτωση μεγάλη προκλήθηκε πριν... λίγο στο κέντρο της Κατερίνης και σε μια ώρα που υπήρχαν πάρα πολλοί πολίτες στα πεζοδρόμια και στα γύρω καφέ, όταν ένας άνδρας έπεσε από τον τέταρτο όροφο του Μεγάρου Παπαγεωργίου. Ο άτυχος άνδρας χτύπησε πρώτα πάνω σε ένα σταθμευμένο όχημα και μετά κύλησε στο οδόστρωμα. Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση στον κόσμο.
 Αμέσως κατέφτασαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και απέκλεισαν την κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ ήρθε και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο μετεφέρθηκε ο νεκρός στο γενικό νοσοκομείο Κατερίνης.
Ακόμη δεν γνωρίζουν την ταυτότητα του νεκρού, περίπου 45 ετών, και αναμένεται επίσημο ανακοινωθέν από το νοσοκομείο.
Η αστυνομία ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.(lefteria.blogspot.gr)

Σύμφωνα με τα τελυταία νέα και την έρευνα που έκανε ο "ΚΡΑΧΤΗΣ", λίγο μετά το συμβάν, αυτόπτες μάρτυρες, είδνα τον άτυχο άντρα να παίρνει φόρα και να πηδά στο κενό.Μάλιστα κάποιος φώναξε τί κάνεις.. αλλά δέν πρόλαβε τον αποφασισμένο .. αυτόχειρα.
Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι την ώρα της πτώσης η κοπέλλα ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, έβαζε το κλειδί στο αυτοκίνητο να μπεί μέσα κρατώντας έναν καφέ που πήρα απο παρακείμενο ΚΑΦΕ.Ο άτυχος άντρας έπεσε πάνω σοτ μπαμπρίζ απο την μεριά του οδηγού, πέφτοντας μπροστά στο σώμα της κοπέλλας που αρχικά έπαθε σόκ.

(ρεπορτάζ και φωτο και

Δεν υπάρχουν σχόλια: