Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Δυσκολεύει του Δαλαμήτρα - Ίβιτς το αφεντικό…

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

dalamhtras1
Δυσκολεύει η απόκτηση του αρχηγού της Κ20 του Πιερικού, Τόλη Δαλαμήτρα.
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να γλυκοκοιτάζει τον ποδοσφαιριστή εδώ και ένα χρόνο, όμως η απόκτηση του δεν είναι και τόσο εύκολη. Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Πιερίας και στην ....
ομάδα του Πιερικού τον λογίζουν ως ένα από τα μεγάλα περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου.
Με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να είναι λίγο «αλμυρός» στο θέμα της τιμής. Στον Δικέφαλο αυτή τη στιγμή δεν είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν κάποιο ποσό για να φέρουν στην Τούμπα τον Δαλαμήτρα.
Βέβαια όλα είναι ανοιχτά, καθώς μην ξεχνάμε πως αυτός που αποφασίζει στην Κ20 είναι ο προπονητής της ομάδας Βλάνταν Ίβιτς και σε περίπτωση που στην έκθεση του για τους μεταγραφικούς στόχους βρίσκεται μέσα και ο νεαρός, ίσως τα δεδομένα αλλάξουν.

Ίβιτς το αφεντικό…

ivic-vryzas
Από ότι φαίνεται ο Βλάνταν Ίβιτς είναι το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα της Κ20, αφού τα πάντα περνάνε από το χέρι του και τίποτα δεν γίνεται χωρίς την έγκριση του.
Συγκεκριμένα ο Σέρβος τεχνικός θέλει να ενημερώνεται και για την παραμικρή λεπτομέρεια που έχει να κάνει με την ομάδα νέων του ΠΑΟΚ. Άξιο αναφοράς είναι πως και για την υπόθεση Δαλαμήτρα (για την οποία σας είχαμε ενημερώσει), αυτός είναι που θα πάρει την τελική απόφαση.
Ο Ίβιτς έχει πάρει τον ρόλο του πολύ σοβαρά κάτι που φαίνεται και από τα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παραδώσει και την έκθεση του που θα συμπεριλαμβάνει την άποψη του για το υπάρχον υλικό της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: