Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/a32015d5118f8c1f3c00a02e5cf0a3ed_XL.jpgΠαρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Με sms αποφάσισε να απολύσει τους υπαλλήλους του ένας ιδιοκτήτης ιταλικού εστιατορίου στο Ορλάντο της Φλόριντα, ανακοινώνοντάς τους ότι το εστιατόριο κατεβάζει.. ρολά.
Οι εργαζόμενοι δήλωσαν ότι δεν είχαν λάβει καμία προειδοποίηση για το επικείμενο κλείσιμο του εστιατορίου και την απόλυσή τους που έγινε στις 4 Ιουλίου.
Οι υπάλληλοι, μάλιστα, απολύθηκαν χωρίς να λάβουν και καμία αποζημίωση.
Το μήνυμα που έστειλε στους υπαλλήλους του ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Γκρέγκορι Κένεντι, έγραφε: «Δυστυχώς πρέπει να σας ενημερώσω ότι είναι αναγκασμένος να κλείσω το εστιατόριο Barducci's άμεσα. Παρά τις προσπάθειές μου, οι συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να το κρατήσω ανοιχτό. Σας εύχομαι τα καλύτερα και ειλικρινά σας ευχαριστώ για ό,τι κάνατε».
«Αυτό που συνέβη είναι ανήθικο και δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν είχε το θάρρος να μας το πει κατά πρόσωπο» τονίζει η Τζόντι Τζάκσον, εργαζόμενη στο εστιατόριο.
Πέραν των αποζημιώσεων που περιμένουν να λάβουν οι υπάλληλοι, πολλοί πελάτες καταγγέλλουν ότι είχαν προλάβει να αγοράσουν κουπόνια για να δειπνήσουν στο εστιατόριο και τα οποία δεν θα εξαργυρώσουν ποτέ.

Read more: http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: