Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Τα μυστικά της Νέας Μάκρης: Τα ψέματα, το ροζ βίντεο και τα εφαρμοστά μπλουζάκια της Χρυσής Αυγής


http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/imagecache/node_image660/mplaxa-marialena-660.jpg 
Δευτέρα 13 Μαίου 2013
Σιγά σιγά ξετυλίγεται το κουβάρι του μυστηρίου με τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης στη Νέα Μάκρη, μετά και τις αποκαλύψεις για την παράλληλη...
ερωτική σχέση που διατηρούσε ο φίλος της -κατηγορούμενος στην υπόθεση- με την 32χρονη αδερφή της.
Οι αποκαλύψεις έρχονται η μία μετά την άλλη, καθώς μετά την ομολογία της 32χρονης Μαριαλένας Μπλάχα πως είχε έρθει σε ερωτική επαφή με τον κατηγορούμενο Βαγγέλη Στεφανάκη και πως εκείνος στη συνέχεια την απειλούσε, αφού είχε βιντεοσκοπήσει τη συνεύρεση τους. «Με απειλούσε πως θα έδειχνε το βίντεο στο σύζυγο μου, στην οικογένεια μου και θα το ανέβαζε και στο ίντερνετ, Στην προανακριτική μου κατάθεση δεν είπα την αλήθεια γιατί φοβόμουν για τη σωματική μου ακεραιότητα, της αδελφής μου και της οικογένειας μου».
Και ο σύζυγος της επιβεβαίωσε τα όσα είπε η 32χρονη, η οποία προφανώς μετά το θάνατο της αδελφής της και τη σύλληψη του 25χρονου Βαγγέλη Στεφανάκη κατάλαβε πως δεν είχε περιθώρια να κρύψει την ερωτική σχέση που είχε με τον κατηγορούμενο και αναγκάστηκε να αποκαλύψει την αλήθεια στην οικογένεια της. Ωστόσο ο ρόλος της στην υπόθεση μπερδεύεται ακόμα περισσότερο αφού σύμφωνα με τη δικογραφία είχε αναφέρει ψευδώς πως το ξημέρωμα της 6ης Απριλίου, ημέρα της δολοφονίας της άτυχης Φαίης ότι της τηλεφώνησε ο Στεφανάκης, ο οποίος είχε μάθει από κάποιο φίλο του ότι η άτυχη 23χρονη είχε κάποιο ατύχημα. Ωστόσο ένας τρίτος μάρτυρας αποκάλυψε την αλήθεια και ομολόγησε πως η 32χρονη έστησε το ψέμα.
Την ίδια ώρα ο πατέρας του 25χρονου σε συνέντευξη του στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία» είπε πως ο νεαρός του είχε πει ότι με την 32χρονη ήταν φίλοι και μάλιστα ποτέ δεν έδειξαν να έχουν κάποια ερωτική σχέση αντίθετα με την 23χρονη Φαίη ήταν πολύ διαχυτικοί και μάλιστα νόμιζε πως τα παιδιά θα παντρεύονταν.
Μάλιστα όπως αναφέρει η Espresso που επικαλείται τη συνέντευξη του 50χρονου πατέρα για τα όσα είχαν ακουστεί και γραφτεί για τις πολιτικές πεποιθήσεις του 25χρονου και την ανάμειξη του με τη Χρυσή Αυγή, ο Μανώλης Στεφανάκης είπε «ο Βαγγέλης και ο μικρότερος γιος μου φορούσαν τα εφαρμοστά φανελάκια της Χρυσής Αυγής για επίδειξη. Αλλά μέχρι εκεί. Ο μικρότερος μάλιστα βοηθούσε και στα συσσίτια».
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: