Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Τη χρυσή τομή αναζητά η ΔΗΜΑΡ

Τρίτη 14 Μαίου 2013https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQwHtyL2DvxumClANGR_5TAWQncmw-M6ZJknBNkOX2nOk_qrGWzfw 
Να διεξαχθούν κανονικά οι πανελλαδικές εξετάσεις χωρίς επιστράτευση και στη συνέχεια να ακολουθήσει ουσιαστικός διάλογος ώστε να ληφθούν υπόψιν οι..
ενστάσεις των εκπαιδευτικών πριν τις τελικές ρυθμίσες ζητάη ΔΗΜΑΡ, η οποία επαναλαμβάνει την αντίθεσή της στις κινητοποιήσεις εν μέσω εξετάσεων.
"Η ΟΛΜΕ με την ακραία συνδικαλιστική επιλογή της για απεργία μέσα στις πανελλαδικές εξετάσεις και στη συνέχεια η κυβερνητική απόφαση προληπτικής επιστράτευσης, διαμορφώνουν συνθήκες επιζήμιας έντασης για τους μαθητές και τις οικογένειές τους" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά. Τονίζει  έχει ταχθεί με σαφήνεια κατά της απεργίας των εκπαιδευτικών την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων ενώ παράλληλα κατέθεσε εναλλακτικές προτάσεις έναντι των θέσεων του Υπουργείου και των θέσεων της ΟΛΜΕ και διατυπώνει τη βεβαιότητα ότι υπάρχει δυνατότητα να λυθούν οι διαφορές με συναίνεση.
ΠΗΓΗ:http://www.enet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: