Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Προφυλακίστηκαν οι γονείς «τέρατα» της Πάτρας

Τετάρτη 08 Μαίου 2013
Σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα η σεξουαλική κακοποίηση τριών ανήλικων παιδιών από τους ίδιους τους τους γονείς. Οι κατηγορούμενοι, απολoγήθηκαν και οδηγήθηκαν στη φυλακή. Κανένας δικηγόρος δεν ανέλαβε την ...
υπεράσπισή τους.
Οι δύο γονείς κακοποιούσαν επί χρόνια τα τρία τους παιδιά, στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών της Λεύκας Παραλίας Πατρών. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πατέρας κακοποιούσε τα δύο ανήλικα κορίτσια του, ηλικίας 16 και 17 χρόνων, ενώ η μητέρα υποχρεωνόταν από το σύζυγό της να βιάζει τον 12χρονο γιό τους.

Οι γονείς – τέρατα, αντιμετωπίζουν τις βαρύτατες κατηγορίες του βιασμού, της αποπλάνησης και ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων κατ΄ εξακολούθηση, της αιμομιξίας και σωρεία άλλων αδικημάτων.

Ο 40χρονος πατέρας, ο οποίος περιστασιακά εργαζόταν ως οικοδόμος, φέρεται να ισχυρίστηκε πως έχει εθιστεί στο αλκοόλ και ήταν υπό την επήρεια του, με αποτέλεσμα να μην ξέρει τι κάνει.

Η 41χρονη γυναίκα του, υποστηρίζει πως φοβόταν να φέρει αντίρηση, σε ό,τι της ζητούσε ο αλκοολικός σύζυγός της.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Γιαννόπουλος, την καταγγελία έκανε η μεγάλη κόρη της οικογένειας στη γραμμή SOS, μετά από παρότρυνση συγγενικού προσώπου και αμέσως ειδοποιήθηκε η εισαγγελία.Από: Sigmalive/ert

Δεν υπάρχουν σχόλια: