Ολοκληρώθηκαν οι αφίξεις των αποστολών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας 2013 Γέμισε πανιά ο Κεντρικός Πεζόδρομος της ΚατερίνηςΤετάρτη 08 Μαίου 2013 Τοπικά 
Ολοκληρώθηκαν οι αφίξεις των αποστολών που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2013 για σκάφη τύπου Optimist και Laser 4.7, που θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη, από σήμερα έως...
και τις 11 Μαΐου 2013.
Οι αποστολές άρχισαν να καταφθάνουν από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, ενώ το απόγευμα οι προπονητές εκμεταλλευόμενοι τον αέρα προπόνησαν τους αθλητές τους στην Παραλία Κατερίνης.
Οι αποστολές κατέλυσαν στα Ξενοδοχεία Mediterranean Village και Mediterranean Princess που είναι και ο επίσημος χορηγός Διαμονών του Πρωταθλήματος.
Στο μεταξύ το Μεγάλο Σάββατο, οι Αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης μαζί με τα αγωνιστικά σκάφη τους, διαφήμισαν το άθλημα της Ιστιοπλοΐας αλλά και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης.
Τους επισκέφθηκαν, μίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Κατερίνης κος Σάββας Χιονίδης, ο έφορος Εθνικών Ομάδων της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας κος Αθανάσιος Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος του Ν.Ο. Κατερίνης κος Γιώργος Μελετλίδης και πλήθος κόσμου. Οι μικροί αθλητές βοηθούσαν μικρούς επίδοξους Ιστιοπλόους να γνωρίσουν τα σκάφη των κλάσεων Ανάπτυξης της Ιστιοπλοΐας, τα Optimist και τα Laser 4.7.
Η Οργανωτική Επιτροπή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας 2013, εύχεται σε όλους τους Αθλητές πολλές Αγωνιστικές επιτυχίες. Υποσχόμαστε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για ένα αξέχαστο Πρωτάθλημα, υπό το βλέμμα του Δία.