Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Αγάθωνας: "Ο Ζαφείρης Μελάς είναι ένας βρωμόσκυλος και μισός - Είναι σαν μπουλντόγκ μαύρο" - ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη 06 Μαρτίου 2013
Σε μια ακόμη κόντρα ενεπλάκη ο Αγάθωνας ο οποίος μάλιστα χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς. Μετά τη Μαριώ, την Αγγελική Ηλιάδη και τον Λάκη Λαζόπουλο, ο ρεμπετης τα έβαλε και με τον Ζαφείρη Μελά. Ωστόσο, ο τραγουδιστής λίγο...
αργότερα απάντησε στα σχόλια του ρεμπέτη θέλοντας να ρίξει τους τόνους.
Ο Ζαφείρης Μελάς σε συνέντευξή του εξαπέλυσε τα πυρά του κατά του Αγάθωνα λέγοντας ότι είναι μια "μαϊμού με μουστάκια που τραγουδάει". Συγκεκριμένα, ο λαϊκός τραγουδιστής είπε τα εξής:"Πιστέψτε με, δεν ασχολούμαι καθόλου με το θέμα. Είναι άσκοπα λεφτά, τη στιγμή που ο κόσμος ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό. Ποιον να δούμε; Τον Αγάθωνα; Τι είναι αυτός; Να ακούσουμε μια μαϊμού με μουστάκια να τραγουδάει; Ε όχι!".
Το θέμα παρουσίασαν στο Πρωινό Mou ο Γιώργιος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά με τον παρουσιαστή να ζητά να βγει στην τηλεφωνική γραμμή ο Αγάθωνας ώστε να απαντήσει. Μετά από λίγο, ο ρεμπέτης σχολίασε ζωντανά τα όσα είπε ο τραγουδιστής. Και για ακόμη μια φορά απάντησε με ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς.
"Έτσι είπε ο Ζαφείρης ο Μελάς; Αυτός ο πανέμορφος άντρας, που είναι σαν μπουλντόγκ μαύρο! Βρωμόσκυλα είναι όλοι τους. Δεν έχουμε καμία κόντρα, αλλά ειναι ένας βρωμόσκυλος και μισός. Βλέπω κάτι αδέσποτα σκυλιά στην πλατεία Αριστοτέλους και είναι πιο όμορφα από αυτόν"", είπε.
Ο ρεμπέτης συνέχισε λέγοντας ότι μεταξύ τους δεν υπήρξε κάποια διένεξη στο παρελθόν."Δεν του έκανα τίποτα του βρωμόσκυλου. Απολύτως τίποτα! Τι να σου πω βρε Γιώργο. Έχω πάθει την πλάκα μου με κάτι τέτοιους. Να πάμε κάπου οι δυο μας, προτείνω, να περπατήσουμε με αυτό το βρωμόσκυλο και να δούμε τι θα πει ο κόσμος. Να μιλήσουμε κιόλας, όμως, έτσι; Γιατί δεν θα ξέρει να πει το όνομά του ο βρωμόσκυλος", κατέληξε.
Η εκ νέου απάντηση του Ζαφείρη Μελά
Λίγο αργότερα, ο τραγουδιστής μιλώντας στη "Μεσημεριανή Μελέτη" απάντησε στα σχόλια του Αγάθωνα προσπαθώντας να κατευνάσει τα πνεύματα.
"Ήταν ένα θεματάκι να κάνουμε λίγο πλάκα, δεν τρέχει τίποτα! Δεν έχουμε κανένα προηγούμενο με τον Αγάθωνα. Ούτε η δική μου φάτσα, ούτε η δική του, κάνει για Eurovision! Την ξεφτιλίσαμε πια την Eurovision, από εκεί που είχαμε ένα σοβαρό θεσμό.
Η άποψή του είναι αυτή, να με αποκαλεί παλιόσκυλο. Το ξέρω κι εγώ ότι είμαι παλιόσκυλο, γιατί αυτός είναι ένα κουταβάκι! Στην ίδια κατηγορία με μένα είναι, δεν έγινε κάτι τώρα ο Αγάθωνας", εξήγησε.

Ζαφείρης Μελάς για Αγάθωνα από funked00

Αγάθωνας για Ζαφείρη Μελά από funked00

Απάντηση Ζαφείρη Μελά στον Αγάθωνα από funked00
ΠΗΓΗ: http://www.vimatisko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: